Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Bosch Haakse schuurmachine onderdelen

Zoekt u onderdelen voor haakse schuurmachine Bosch?

Om onderdelen witgoed en bruingoed (huishoudelijk) snel te vinden, gebruikt u onze krachtige zoekfunctie - het groene zoekveld boven. Om het juiste serviceonderdeel te kunnen vinden, hebben wij enkele gegevens nodig, namelijk het typenummer van uw apparaat.

haakse schuurmachine Bosch onderdelen zoeken infographics

Als u niet zeker weet hoe het typenummer te vinden, hier is onze hulp: zo vindt u het typenummer (modelnummer).

Heeft u garde, hoekbevestiging, verwarmingselement of as of etui haakse schuurmachine nodig? Of bent u op zoek naar andere onderdelen? Voor alle nieuwe onderdelen dat u nodig heeft kunt u bij ons terecht. In onze winkel kunt u snel en eenvoudig bruingoed en witgoed onderdelen zoeken die in uw apparaat passen.

Bosch Haakse schuurmachine modellenHaakse-schuurmachine Bosch - algemene informatie

Een haakse-schuurmachine is een elektrisch gereedschap dat wordt gebruikt om oppervlakken te schuren en glad te maken. Het is ontworpen om te werken in moeilijk bereikbare gebieden en kan worden gebruikt voor het schuren van materialen zoals hout, metaal, kunststof en steen.

Er zijn verschillende soorten Bosch haakse-schuurmachines, waaronder:

 • Haakse slijpmachine met schuurschijf: Deze Bosch haakse-schuurmachine wordt gebruikt voor het schuren van grote oppervlakken en is voorzien van een schuurschijf.
 • Haakse excenterschuurmachine: Deze haakse-schuurmachine heeft een ronde schuurschijf die excentrisch beweegt, wat zorgt voor een gelijkmatig schuuroppervlak en minder kans op krassen.
 • Haakse bandschuurmachine: Deze Bosch haakse-schuurmachine heeft een lange, smalle schuurband die kan worden gebruikt voor het schuren van smalle en moeilijk bereikbare gebieden.
 • Haakse vlakschuurmachine: Deze haakse-schuurmachine heeft een rechthoekige schuurzool en wordt gebruikt voor het schuren van vlakke oppervlakken.

Elk type Bosch haakse-schuurmachine heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, afhankelijk van het type materiaal dat wordt geschuurd en de gewenste afwerking. Het is belangrijk om de juiste haakse-schuurmachine te kiezen voor het type werk dat je wilt uitvoeren.

Welke (andere) merken haakse-schuurmachines zijn er?

Er zijn veel verschillende merken van boormachines beschikbaar, waaronder:

 • Bosch
 • Makita
 • DeWalt
 • Black & Decker
 • Hitachi
 • Ryobi
 • Metabo
 • Festool
 • Hilti

Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, functies en prijsklassen. Over het algemeen hebben professionele merken zoals Bosch, Makita en DeWalt hogere kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl merken zoals Black & Decker en Ryobi meer betaalbare opties bieden voor doe-het-zelvers.

Bij het kiezen van een haakse-schuurmachines is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en het beoogde gebruik, evenals het budget en de gewenste functies en accessoires.

Welke onderdelen van een Bosch haakse-schuurmachines gaan het meest kapot?

De meest voorkomende onderdelen van een haakse-schuurmachine die kapot kunnen gaan zijn:

 • Koolborstels Bosch schuurmachine: Dit zijn kleine onderdelen die de stroom van de motor naar de rotor van uw Bosch schuurmachine overbrengen. Na verloop van tijd slijten de koolborstels en moeten ze worden vervangen.
 • Lager Bosch schuurmachine: Dit is een onderdeel dat de draaiende delen van de schuurmachine ondersteunt en zorgt voor een soepele werking. Een versleten of beschadigd lager kan zorgen voor overmatige trillingen, lawaai en verminderde prestaties van uw Bosch schuurmachine.
 • Schakelaar Bosch schuurmachine: Dit is het onderdeel dat zorgt voor de aan/uit-functie van uw Bosch schuurmachine. Na verloop van tijd kan de schakelaar slijten of beschadigd raken, waardoor de schuurmachine niet meer goed werkt.
 • Snoer Bosch schuurmachine: Het snoer van uw Bosch haakse-schuurmachine kan beschadigd raken door overmatig gebruik of verkeerd opbergen. Dit kan leiden tot een onderbreking van de stroomtoevoer of kortsluiting.
 • Velcro (klittenband) pad Bosch schuurmachine: Dit is het onderdeel van uw Bosch schuurmachine waaraan de schuurschijf is bevestigd. Na verloop van tijd kan het velcro-pad slijten of beschadigd raken, waardoor de schuurschijf niet meer goed blijft zitten tijdens het schuren.

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan uw Bosch haakse-schuurmachine en de onderdelen te inspecteren op slijtage of beschadiging. Door tijdig reparaties uit te voeren of onderdelen te vervangen, kan de levensduur van de schuurmachine worden verlengd.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Hier zie je andere gerelateerde Bosch apparaten

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen Bosch Haakse schuurmachine - deur weerstanden wiel afdekkap afdichting maatbeker kneedhaak.