Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Haakse schuurmachine onderdelen

Hieronder vind je alle Haakse schuurmachine fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Haakse schuurmachine apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Haakse-schuurmachine - algemene informatie

Een haakse-schuurmachine is een elektrisch gereedschap dat wordt gebruikt om oppervlakken te schuren en glad te maken. Het is ontworpen om te werken in moeilijk bereikbare gebieden en kan worden gebruikt voor het schuren van materialen zoals hout, metaal, kunststof en steen.

Er zijn verschillende soorten haakse-schuurmachines, waaronder:

 • Haakse slijpmachine met schuurschijf: Deze haakse-schuurmachine wordt gebruikt voor het schuren van grote oppervlakken en is voorzien van een schuurschijf.
 • Haakse excenterschuurmachine: Deze haakse-schuurmachine heeft een ronde schuurschijf die excentrisch beweegt, wat zorgt voor een gelijkmatig schuuroppervlak en minder kans op krassen.
 • Haakse bandschuurmachine: Deze haakse-schuurmachine heeft een lange, smalle schuurband die kan worden gebruikt voor het schuren van smalle en moeilijk bereikbare gebieden.
 • Haakse vlakschuurmachine: Deze haakse-schuurmachine heeft een rechthoekige schuurzool en wordt gebruikt voor het schuren van vlakke oppervlakken.

Elk type haakse-schuurmachine heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, afhankelijk van het type materiaal dat wordt geschuurd en de gewenste afwerking. Het is belangrijk om de juiste haakse-schuurmachine te kiezen voor het type werk dat je wilt uitvoeren.

Welke (andere) merken haakse-schuurmachines zijn er?

Er zijn veel verschillende merken van boormachines beschikbaar, waaronder:

 • Bosch
 • Makita
 • DeWalt
 • Black & Decker
 • Hitachi
 • Ryobi
 • Metabo
 • Festool
 • Hilti

Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, functies en prijsklassen. Over het algemeen hebben professionele merken zoals Bosch, Makita en DeWalt hogere kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl merken zoals Black & Decker en Ryobi meer betaalbare opties bieden voor doe-het-zelvers.

Bij het kiezen van een haakse-schuurmachines is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en het beoogde gebruik, evenals het budget en de gewenste functies en accessoires.

Welke onderdelen van een haakse-schuurmachines gaan het meest kapot?

De meest voorkomende onderdelen van een haakse-schuurmachine die kapot kunnen gaan zijn:

 • Koolborstels schuurmachine: Dit zijn kleine onderdelen die de stroom van de motor naar de rotor van uw schuurmachine overbrengen. Na verloop van tijd slijten de koolborstels en moeten ze worden vervangen.
 • Lager schuurmachine: Dit is een onderdeel dat de draaiende delen van de schuurmachine ondersteunt en zorgt voor een soepele werking. Een versleten of beschadigd lager kan zorgen voor overmatige trillingen, lawaai en verminderde prestaties van uw schuurmachine.
 • Schakelaar schuurmachine: Dit is het onderdeel dat zorgt voor de aan/uit-functie van uw schuurmachine. Na verloop van tijd kan de schakelaar slijten of beschadigd raken, waardoor de schuurmachine niet meer goed werkt.
 • Snoer schuurmachine: Het snoer van uw haakse-schuurmachine kan beschadigd raken door overmatig gebruik of verkeerd opbergen. Dit kan leiden tot een onderbreking van de stroomtoevoer of kortsluiting.
 • Velcro (klittenband) pad schuurmachine: Dit is het onderdeel van uw schuurmachine waaraan de schuurschijf is bevestigd. Na verloop van tijd kan het velcro-pad slijten of beschadigd raken, waardoor de schuurschijf niet meer goed blijft zitten tijdens het schuren.

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan uw haakse-schuurmachine en de onderdelen te inspecteren op slijtage of beschadiging. Door tijdig reparaties uit te voeren of onderdelen te vervangen, kan de levensduur van de schuurmachine worden verlengd.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Haakse schuurmachine.