Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Wasmachine wasdroger combinatie onderdelen

Wasmachine wasdroger combinatie top fabrikanten

Fabrikant nog niet gevonden? Kijk dan naar Wasmachine wasdroger combinatie - alle fabrikanten

Hieronder vind je alle Wasmachine wasdroger combinatie fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Wasmachine wasdroger combinatie apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Was-droogcombinatie - algemene informatie

Een was-droogcombinatie is een apparaat dat zowel kan wassen als drogen. In tegenstelling tot een wasmachine en een droger, voert een was-droogcombinatie beide functies uit in één machine.

De was-droogcombinatie heeft een trommel waarin de kleding wordt geplaatst voor het was- of droogproces. De machine vult de trommel met water en wasmiddel voor het wassen. Na het wassen pompt de machine het water weg en centrifugeert het de kleding om overtollig water te verwijderen voordat de droogcyclus begint.

Tijdens de droogcyclus wordt hete lucht door de trommel geblazen om vocht uit de kleding te verwijderen. De machine voert meestal verschillende droogcycli uit om ervoor te zorgen dat de kleding volledig droog is.

Sommige was-droogcombinaties hebben een condensdroger, waarbij het vocht uit de kleding wordt opgevangen in een opvangbak die regelmatig moet worden geleegd. Andere modellen hebben een afvoerslang die het vocht rechtstreeks afvoert.

Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel een was-droogcombinatie handig kan zijn, het niet altijd even efficiënt is als een aparte wasmachine en droger. Het drogen van kleding duurt vaak langer dan bij een aparte droger en de capaciteit van de machine kan beperkt zijn.

Welke (andere) merken was-droogcombinaties zijn er?

Er zijn verschillende merken van was-droogcombinaties op de markt, zoals Samsung, LG, Whirlpool, Bosch en Siemens. De functies en het gemak van deze apparaten kunnen verschillen afhankelijk van het merk en het model.

Sommige was-droogcombinaties bieden bijvoorbeeld verschillende wasprogramma's en droogcycli aan, terwijl andere modellen zich meer richten op energiezuinigheid en waterbesparing. Sommige modellen zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals smart home integratie en app-bediening, terwijl andere meer eenvoudige bedieningspanelen hebben.

Welke onderdelen van een was-droogcombinatie gaan het meest kapot?

Enkele van de meest voorkomende onderdelen van een was-droogcombinatie die kapot kunnen gaan zijn de pomp, de motor, de trommel, de deurrubber en de printplaat. Andere mogelijke problemen zijn verstopte filters, problemen met de waterinlaat en problemen met de verwarmingselementen.

 • Trommel was-droogcombinatie: de trommel van een was-droogcombinatie kan beschadigd raken door het stoten van voorwerpen of door onjuiste belading. Ook kan er slijtage optreden door het gebruik van de machine.
 • Deurafdichting was-droogcombinatie: de rubberen afdichting rond de deur van de was-droogcombinatie kan beschadigd raken of loskomen, waardoor er water uit de machine kan lekken.
 • Pomp was-droogcombinatie: de pomp is verantwoordelijk voor het afvoeren van het water uit de was-droogcombinatie. Door vuil en kalkaanslag kan de pomp verstopt raken of kapot gaan.
 • Verwarmingselement was-droogcombinatie: het verwarmingselement wordt gebruikt om het water in de was-droogcombinatie op te warmen. Door gebruik kan het element slijten of door kalkaanslag kapot gaan.
 • Elektronica was-droogcombinatie: een was-droogcombinatie bevat verschillende elektronische componenten, zoals printplaten en sensoren. Deze kunnen defect raken door slijtage, vocht of overspanning.

Waarom is het belangrijk om uw was-droogcombinatie te reinigen en te ondehouden?

Hier zijn een paar tips:

 • Maak de binnenkant van de wasdroogcombinatie na elke wasbeurt schoon. Verwijder pluisjes uit het filter en maak de rubberen afdichtingen schoon met een vochtige doek.
 • Controleer de afvoerslang regelmatig op verstoppingen en zorg ervoor dat deze niet geknikt of beschadigd is.
 • Reinig de buitenkant van de was-droogcombinatie met een vochtige doek en droog af met een zachte doek.
 • Controleer regelmatig de slangen en leidingen van de was-droogcombinatie om ervoor te zorgen dat ze niet beschadigd zijn.
 • Gebruik alleen de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel om ophoping van zeepresten in de machine te voorkomen.
 • Laat de deur van de was-droogcombinatie na gebruik openstaan om schimmel- en meeldauwvorming te voorkomen.
 • Reinig uw was-droogcombinatie periodiek met een speciale reiniger voor wasmachines om eventuele ophoping van vuil en zeepresten te verwijderen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Wasmachine wasdroger combinatie.