Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen Tandenborstel

Tandenborstel onderdelen

Hieronder vind je alle Tandenborstel fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Tandenborstel apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Tandenborstel - algemene informatie

Een elektrische tandenborstel heeft een elektrische motor die de borstelkop laat trillen of roteren. Door de beweging van de borstelharen wordt tandplak losgemaakt en verwijderd van de tanden en het tandvlees. Sommige elektrische tandenborstels hebben verschillende poetsstanden, zoals bijvoorbeeld een stand voor het reinigen van het tandvlees of een stand voor gevoelige tanden.

Sommige modellen hebben ook extra functies, zoals een timer die aangeeft wanneer er lang genoeg is gepoetst en een druksensor die aangeeft wanneer er te hard wordt gedrukt tijdens het poetsen.

Elektrische tandenborstels werken meestal op een oplaadbare batterij en worden geleverd met een oplaadstation. Er zijn ook oplaadbare tandenborstels die werken op vervangbare batterijen.

Er zijn twee soorten elektrische tandenborstels: roterende en sonische.

  • Roterende elektrische tandenborstels hebben een ronde borstelkop die ronddraait en pulseert om plak en vuil van je tanden te verwijderen. De roterende beweging kan helpen om moeilijk bereikbare gebieden te bereiken, zoals tussen de tanden en kiezen. Sommige roterende borstels hebben ook meerdere koppen of borstels, zodat je beter kunt poetsen.
  • Sonic elektrische tandenborstels hebben een ovale of rechthoekige borstelkop die heen en weer trilt en pulserende geluidsgolven uitzendt om je tanden te reinigen. Sonic tandenborstels kunnen tot 31.000 trillingen per minuut produceren, wat helpt om meer plak en vuil te verwijderen dan bij handmatig poetsen.

Er zijn ook andere soorten elektrische tandenborstels, zoals ultrasone tandenborstels en roterende-sonische tandenborstels. Ultrasone tandenborstels produceren hogere frequenties dan sonische tandenborstels en kunnen tot wel 1,6 miljoen trillingen per minuut produceren. Roterende-sonische tandenborstels combineren de technologie van zowel de roterende als sonische bewegingen voor een nog effectievere reiniging.

Welke (andere) merken elektrische tandenborstels zijn er?

Enkele bekende merken zijn:

  • Philips Sonicare: Sonicare is een populaire lijn van elektrische tandenborstels die gebruik maakt van sonische technologie om tandplak en vlekken te verwijderen. De borstelharen trillen op hoge snelheid, waardoor water en tandpasta tussen de tanden en langs de tandvleeslijn worden gestuwd.
  • Oral-B: Oral-B is een ander populaire merk van elektrische tandenborstels, met verschillende lijnen en modellen beschikbaar. De tandenborstels maken gebruik van oscillatie-rotatie technologie, waarbij de borstelkop heen en weer draait en pulserende bewegingen maakt.
  • Colgate: Colgate biedt verschillende soorten elektrische tandenborstels, waaronder de ProClinical-lijn die gebruik maakt van sonische technologie. Het bedrijf biedt ook slimme tandenborstels die verbinding maken met een app op je telefoon om je poetsgewoonten bij te houden.
  • Waterpik: Naast traditionele borstels biedt Waterpik ook een lijn van sonic-powered tandenborstels, waarbij de borstelharen op hoge snelheid heen en weer bewegen. Het bedrijf biedt ook Water Flossers, die water gebruiken om plaque tussen de tanden te verwijderen.
  • Quip: Quip is een relatief nieuw merk van elektrische tandenborstels die gebruik maakt van sonische technologie. Het bedrijf biedt ook een abonnementsservice voor opzetborstels en tandpasta, waardoor het gemakkelijk is om je tandenborstel op de lange termijn te onderhouden.

Het verschil in functies en gemak tussen verschillende merken kan variƫren. Sommige tandenborstels bieden bijvoorbeeld meerdere poetsstanden, waaronder tandvleesverzorging en whitening, terwijl andere tandenborstels zich meer richten op het bieden van een zachte poetservaring. Ook het ontwerp en de vorm van de borstelkop kan verschillen tussen merken, waardoor sommige modellen beter geschikt zijn voor bepaalde mondstructuren en behoeften.

Welke onderdelen van een elektrische tandenborstels gaan het meest kapot?

De meest voorkomende onderdelen van een elektrische tandenborstel die kapot kunnen gaan zijn de batterij, de motor, de borstelkop en de oplaadpoort.

De batterij is een essentieel onderdeel van een elektrische tandenborstel en kan na verloop van tijd verslechteren, wat resulteert in een kortere levensduur van de batterij en problemen met opladen. De motor kan ook verslijten en problemen veroorzaken met de trillingen van de borstel. De borstelkop kan ook beschadigd raken door veelvuldig gebruik en moet regelmatig worden vervangen om een optimale reiniging te behouden. De oplaadpoort kan ook defect raken en kan resulteren in problemen met opladen en stroomvoorziening.

Het is belangrijk om de handle van uw tandenborstel goed schoon te houden, om de levensduur van de motor te verlengen en te voorkomen dat er vuil en vocht in de tandenborstel komt. Het is ook belangrijk om de borstelkop regelmatig te vervangen om ervoor te zorgen dat deze effectief blijft in het verwijderen van tandplak en tandsteen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

  • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Tandenborstel.