Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Calor Strijktafel onderdelen

Zoekt u onderdelen voor strijktafel Calor?

Gebruikt u onze krachtige zoekfunctie (het zoekveld boven) om alle Calor reparatie onderdelen snel te vinden. Natuurlijk, hebben wij enkele gegevens van uw apparaat nodig, namelijk het typenummer van uw apparaat.

strijktafel Calor onderdelen zoeken infographics

Hier kunt u lezen hoe vindt u het typenummer plaatje.

Heeft u kabel in handvat, lamp miniatuur, stopper of strijkijzerzool strijktafel nodig? Of bent u op zoek naar andere onderdelen? U kunt altijd bij ons terecht voor alle vervangende reparatie onderdelen dat u nodig heeft. In onze online winkel kunt u eenvoudig en snel witgoed onderdelen en bruingoed onderdelen zoeken die in uw apparaat passen.

Calor Strijktafel modellenStrijktafel Calor - algemene informatie

Een Calor strijktafel is een speciale tafel die is ontworpen voor het strijken van kleding en stoffen. De tafel is meestal voorzien van een speciale strijkplankhoes die hittebestendig is en het oppervlak beschermt tijdens het strijken.

Een strijktafel heeft meestal een verstelbare hoogte, zodat de gebruiker de hoogte van het strijkoppervlak kan aanpassen aan hun lengte en het soort kleding of stof dat ze strijken. Sommige Calor strijktafels hebben ook een geïntegreerd stopcontact, zodat een strijkijzer kan worden aangesloten zonder dat er een verlengsnoer nodig is.

Sommige Calor strijktafels hebben extra functies zoals een ingebouwde stoomgenerator, een opbergplank voor het opbergen van gestreken kleding, of een extra groot strijkoppervlak voor het strijken van grotere stukken stof.

Over het algemeen is een strijktafel bedoeld om het strijken van kleding en stoffen gemakkelijker en comfortabeler te maken, door het bieden van een stabiel, vlak oppervlak dat op de juiste hoogte kan worden aangepast.

Er zijn verschillende soorten Calor strijktafels op de markt, waaronder:

 • Vouwbaar - deze Calor strijktafels kunnen worden opgevouwen voor eenvoudige opslag wanneer ze niet worden gebruikt.
 • Wandmontage - deze Calor strijktafels worden aan de muur bevestigd en kunnen worden neergeklapt om te worden gebruikt en weer worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt.
 • Stationair - deze Calor strijktafels zijn ontworpen om op één plek te blijven staan en hebben meestal een stalen onderstel voor stabiliteit.
 • Opblaasbaar - deze Calor strijktafels kunnen worden opgeblazen en zijn meestal klein van formaat, waardoor ze ideaal zijn voor op reis.

De meeste Calor strijktafels hebben een aantal functies die ze handig maken voor gebruik, zoals een verstelbare hoogte en een hittebestendig rooster om te voorkomen dat kleding verbrandt tijdens het strijken. Sommige strijktafels hebben ook extra functies, zoals een geïntegreerd stopcontact voor het aansluiten van een stoomstrijkijzer of een strijkplankhoes met extra vulling voor extra comfort tijdens het strijken.

Welke (andere) merken strijktafels zijn er?

Er zijn verschillende merken van strijktafels beschikbaar, waaronder Brabantia, Leifheit, Minky, en Vileda. Het belangrijkste verschil tussen deze merken zit voornamelijk in de kwaliteit van het materiaal, de grootte en het aantal functies dat wordt aangeboden. Sommige merken bieden bijvoorbeeld extra functies aan, zoals ingebouwde stopcontacten, een linnenrek, of een speciale hoes die het strijken gemakkelijker maakt.

Brabantia is een merk dat bekend staat om zijn duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten. Hun strijktafels zijn bijvoorbeeld voorzien van een strijkijzerhouder en een speciale hoes die ervoor zorgt dat de hitte van het strijkijzer beter wordt verdeeld. Leifheit is een ander merk dat ook bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Ze bieden een breed scala aan strijktafels, waaronder tafels met een extra groot strijkoppervlak en een ingebouwde stopcontacten voor het aansluiten van een strijkijzer.

Minky en Vileda zijn merken die zich meer richten op de budgetmarkt. Hun strijktafels zijn vaak goedkoper en bieden minder extra functies dan de duurdere merken. Toch zijn deze strijktafels nog steeds van goede kwaliteit en zijn ze geschikt voor basisstrijkwerk.

Welke onderdelen van een strijktafel gaan het meest kapot?

Over het algemeen zijn er niet veel onderdelen van een strijktafel die kapot gaan. Een Calor strijktafel bestaat meestal uit een stevig frame, een strijkoppervlak met een strijkplankhoes en poten om de tafel te ondersteunen. De poten kunnen af en toe verslijten en wankel worden, vooral als de tafel vaak wordt verplaatst en op verschillende oppervlakken wordt gebruikt. Ook kan de strijkplankhoes slijten of beschadigd raken als deze veelvuldig wordt gebruikt.

Waarom is het belangrijk om een strijktafel te reinigen en te ondehouden?

Het is belangrijk om uw Calor strijktafel regelmatig te reinigen en te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijft en om een optimale strijkervaring te garanderen. Hier zijn enkele tips voor het reinigen en onderhouden van een strijktafel:

 • Stofzuigen: Gebruik regelmatig een stofzuiger om de strijktafel schoon te maken en vuil en stof te verwijderen.
 • Reinigingsoplossing: Gebruik een mild reinigingsmiddel en een vochtige doek om eventuele vlekken of vuil van het oppervlak van de strijktafel te verwijderen.
 • Strijkhoes: Zorg ervoor dat de strijkhoes schoon is en geen scheuren of gaten heeft. Vervang de hoes indien nodig.
 • Bescherming tegen hitte: Gebruik een hittebestendige onderlegger om te voorkomen dat de strijktafel beschadigd raakt door het strijkijzer.
 • Onderdelen: Controleer regelmatig de poten en vergrendelingen van de strijktafel om ervoor te zorgen dat deze nog steeds veilig en stabiel is.
 • Onderhoud: Volg de instructies van de fabrikant Calor voor het onderhoud van uw strijktafel om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijft en veilig blijft om te gebruiken.
 • Opbergen: Zorg ervoor dat uw Calor strijktafel droog en op een veilige plaats wordt opgeborgen om schade te voorkomen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Hier zie je andere gerelateerde Calor apparaten

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen Calor Strijktafel - magneetventiel dosiereinrichtung plaat stekkers koppeling display handgreep.