Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Kenwood Stoomstrijkijzer onderdelen

Zoekt u onderdelen voor stoomstrijkijzer Kenwood?

Om alle Kenwood onderdelen te vinden gebuikt u het zoekveld boven en onze zoekfunctie zal alle leverbare onderdelen voor gegeven model voor u vinden. Om het passende reserveonderdeel te kunnen vinden, hebben wij het typenummer / modelnummer van uw apparaat nodig.

stoomstrijkijzer Kenwood onderdelen zoeken infographics

Hier kunt u lezen hoe vindt u het typenummer (ook modelnummer genoemed) plaatje.

Heeft u afdekkap, flexkabel, inleg voor stoom of stekkers of klem stoomstrijkijzer nodig? Of bent u op zoek naar andere onderdelen? Voor alle reparatie onderdelen dat u nodig heeft kunt u bij ons terecht. In onze online winkel vindt u een groot assortiment nieuwe serviceonderdelen witgoed en bruingoed (huishoudelijk).

Kenwood Stoomstrijkijzer modellenStoomstrijkijzer Kenwood - algemene informatie

Een Kenwood stoomstrijkijzer is een apparaat dat stoom genereert om de stof van kleding glad te strijken. Een stoomstrijkijzer werkt door het combineren van hitte en vocht om kreuken en vouwen uit stof te verwijderen. Het bevat een verwarmingselement dat water verhit en omzet in stoom. De stoom wordt vervolgens door de gaatjes in de zoolplaat van het strijkijzer geblazen om de stof te bevochtigen en te verzachten, waardoor het gemakkelijker kan worden gladgestreken. De hitte van het strijkijzer zorgt ervoor dat de vezels van de stof soepeler worden en zich gemakkelijker laten vormen, terwijl de stoom ervoor zorgt dat de vezels ontspannen en de kreuken verdwijnen.

Er zijn verschillende soorten Kenwood stoomstrijkijzers beschikbaar, waaronder:

  • Standaard Kenwood stoomstrijkijzer - Dit is het meest voorkomende type stoomstrijkijzer. Het heeft een waterreservoir dat je moet vullen en een strijkzool die stoom afgeeft om kleding glad te strijken.
  • Stoomgenerator - Dit is een krachtigere versie van het standaard Kenwood stoomstrijkijzer. Het heeft een groter waterreservoir en kan continu stoom genereren, waardoor het ideaal is voor het strijken van grote hoeveelheden wasgoed.
  • Reisstoomstrijkijzer - Dit is een kleinere, draagbare versie van het standaard Kenwood stoomstrijkijzer. Het is ideaal voor op reis omdat het minder ruimte inneemt in je koffer.
  • Draadloos Kenwood stoomstrijkijzer - Dit type stoomstrijkijzer werkt op een batterij, waardoor je niet langer afhankelijk bent van een stopcontact. Het is handig als je geen stopcontact in de buurt hebt of als je buiten wilt strijken.

Welke (ander) merken stoomstrijkijzers zijn er?

Er zijn veel verschillende merken van stoomstrijkijzers op de markt, elk met hun eigen functies en kenmerken. Enkele bekende merken zijn Philips, Braun, Tefal, Rowenta, en Bosch.

De verschillen tussen de merken en modellen kunnen liggen in de hoeveelheid stoom die wordt geproduceerd, de stoomdruk, de grootte van de watertank, de soort zoolplaat, de mogelijkheid om verticaal te stomen, de anti-kalk functie, en nog veel meer.

Welke onderdelen van een stoomstrijkijzer gaan het meest kapot?

De onderdelen van een stoomstrijkijzer die het meest kapot gaan, zijn de strijkzool en de stoomknop. De strijkzool kan beschadigd raken door het strijken van harde materialen zoals ritsen en knopen, of door oververhitting. De stoomknop kan defect raken door slijtage of door het gebruik van te veel kracht bij het indrukken van de knop. Ook kan de stoomleiding verstopt raken door kalkaanslag, wat kan leiden tot verminderde stoomproductie en prestaties van het strijkijzer.

Waarom is het belangrijk om een stoomstrijkijzer te reinigen en te ondehouden?

Als uw Kenwood strijkijzer niet goed wordt onderhouden, kan dit leiden tot een verminderde stoomproductie en zelfs tot verstoppingen in de stoomkanalen.

Het schoonmaken van uw Kenwood stoomstrijkijzer kan gemakkelijk worden gedaan met een aantal huishoudelijke artikelen, zoals een mengsel van water en azijn of citroensap. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om je stoomstrijkijzer schoon te maken:

  • Vul het waterreservoir van het strijkijzer met gelijke delen water en azijn of citroensap.
  • Zet het strijkijzer op de hoogste stand en laat het opwarmen.
  • Zodra uw Kenwood strijkijzer warm is, houd je het boven de gootsteen en druk je op de stoomknop om het water en azijn of citroensap door de stoomopeningen te laten stromen.
  • Herhaal dit proces totdat al het water en azijn of citroensap uit het strijkijzer is gestoomd.
  • Vul het waterreservoir met schoon water en herhaal het stoomproces om eventuele resterende azijn of citroensap uit het strijkijzer te verwijderen.

Je kunt ook een speciale ontkalkingsoplossing gebruiken om je Kenwood stoomstrijkijzer schoon te maken en te ontkalken. Volg de instructies van de fabrikant voor het gebruik van deze oplossingen.

Om je stoomstrijkijzer te onderhouden, is het belangrijk om het na elk gebruik leeg te maken en op te bergen op een droge plaats. Reinig uw Kenwood strijkijzer regelmatig en controleer de stoomopeningen op eventuele verstoppingen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Hier zie je andere gerelateerde Kenwood apparaten

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

  • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen Kenwood Stoomstrijkijzer - deur dosiereinrichtung achterwand inleg voor stoom onderlegger thermostaat-koppeling plaat.