Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen Smartphone

Smartphone onderdelen

Smartphone top fabrikanten

Fabrikant nog niet gevonden? Kijk dan naar Smartphone - alle fabrikanten

Hieronder vind je alle Smartphone fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Smartphone apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Smartphone - algemene informatie

Smartphones zijn mobiele telefoons die ook functioneren als persoonlijke digitale assistenten en kunnen worden gebruikt voor internet, e-mail, muziek, video's en nog veel meer. Er zijn verschillende soorten smartphones op de markt, waaronder:

 • iPhone: geproduceerd door Apple, het iOS-besturingssysteem is exclusief voor iPhones.
 • Android-telefoons: geproduceerd door verschillende fabrikanten, waaronder Samsung, Google, LG, Huawei, Sony, Xiaomi en meer. Android is een open-source besturingssysteem en biedt dus meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden dan iOS.
 • Windows Phone: geproduceerd door Microsoft, maar wordt niet langer ondersteund.
 • Blackberry: geproduceerd door Blackberry, maar wordt ook niet meer geproduceerd.

Er zijn ook verschillende categorie├źn smartphones, zoals high-end, mid-range en budget-smartphones. High-end smartphones hebben doorgaans de nieuwste hardware, de beste camera's en bieden een uitstekende gebruikerservaring. Mid-range smartphones bieden een goede balans tussen prijs en prestaties en budget-smartphones zijn meestal goedkoper en hebben minder krachtige specificaties.

Welke (andere) merken smartphones zijn er?

Er zijn veel verschillende merken smartphones op de markt met elk hun eigen kenmerken en prijsklassen. Enkele bekende merken zijn:

 • Apple iPhone: Het meest bekende merk en vooral populair onder liefhebbers van iOS. De iPhone staat bekend om zijn goede camera's, premium ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.
 • Samsung Galaxy: Het meest populaire Android-merk en bekend om zijn krachtige hardware en uitgebreide functies. De Galaxy-lijn omvat verschillende modellen met verschillende schermformaten en specificaties.
 • Google Pixel: Een merk dat populair is onder de fans van de stock Android-ervaring. De Pixel heeft uitstekende camera's en biedt toegang tot de nieuwste Android-updates.
 • Huawei: Een Chinees merk dat de afgelopen jaren snel is gegroeid en bekend staat om zijn goede camera's en krachtige hardware.
 • OnePlus: Een opkomend merk dat zich richt op betaalbare high-end smartphones met krachtige specificaties en een strak ontwerp.
 • Xiaomi: Een ander Chinees merk dat populair is vanwege zijn betaalbare smartphones met krachtige hardware en veel functies.

Er zijn nog veel meer merken op de markt, zoals LG, Motorola, Nokia en Sony, die ook kwalitatief goede smartphones aanbieden.

Welke onderdelen van een smartphone gaan het meest kapot?

De meest voorkomende onderdelen van een smartphone die kapot kunnen gaan, zijn:
 • Scherm smartphone: het scherm is een van de meest kwetsbare onderdelen van een smartphone en kan gemakkelijk barsten of breken als het apparaat valt of een harde klap krijgt.
 • Batterij smartphone: na verloop van tijd kan de batterijcapaciteit afnemen en kan de levensduur van de batterij korter worden. Ook kan een batterij beschadigd raken door overmatige hitte of vocht.
 • Oplaadpoort smartphone: de oplaadpoort kan beschadigd raken door herhaaldelijk gebruik en kan losraken of niet meer goed werken, waardoor de smartphone niet meer kan worden opgeladen.
 • Camera smartphone: de camera van een smartphone kan kapot gaan door impact of waterschade, wat kan resulteren in wazige of onscherpe foto's.
 • Knoppen smartphone: de fysieke knoppen van een smartphone, zoals de aan/uit-knop of de volumeknoppen, kunnen na verloop van tijd verslijten en niet meer goed werken.

Het is belangrijk om voorzichtig om te gaan met je smartphone en deze te beschermen tegen stoten, vallen en waterschade om schade aan de onderdelen te voorkomen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Smartphone.