Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Dewalt Slagboormachine onderdelen

Zoekt u Dewalt slagboormachine onderdelen?

Om alle witgoed onderdelen en bruingoed onderdelen snel te vinden, gebruikt u onze krachtige zoekfunctie - het groene zoekveld boven. Om het juiste serviceonderdeel te kunnen vinden, hebben wij enkele gegevens nodig, namelijk het typenummer (modelnummer) van uw apparaat.

slagboormachine Dewalt onderdelen zoeken infographics

Als u niet zeker weet hoe het typenummer te vinden, hier is onze hulp: zo vindt u het typenummer.

Zoekt u koolborstels, afdichting, snaar, veer of wiel om te bestellen? Of bent u op zoek naar andere onderdelen? Voor originele onderdelen kunt u altijd bij ons terecht. In onze online winkel kunt u snel en eenvoudig alle witgoed onderdelen en bruingoed onderdelen zoeken die in uw apparaat passen.

Dewalt Slagboormachine modellenSlagboormachine Dewalt - algemene informatie

Een Dewalt slagboormachine, ook wel klopboormachine genoemd, is een krachtig gereedschap dat gebruikt wordt om gaten te boren in verschillende materialen, zoals hout, beton, metaal en steen. Hieronder vindt u meer informatie over de soorten slagboormachines die beschikbaar zijn:

  • Bedrade Dewalt slagboormachine: Dit type slagboormachine heeft een stroomkabel en wordt aangesloten op het lichtnet. Bedrade slagboormachines zijn over het algemeen krachtiger dan draadloze modellen en zijn daarom geschikt voor zware klussen.
  • Draadloze Dewalt slagboormachine: Dit type slagboormachine werkt op een oplaadbare batterij en heeft geen kabel nodig. Draadloze slagboormachines zijn handiger en draagbaarder dan bedrade modellen, maar hebben over het algemeen minder kracht.
  • Boorhamer: Dit type Dewalt slagboormachine is ontworpen voor zware klussen en is vooral geschikt voor het boren in beton en steen. Boorhamers hebben een hogere slagkracht dan gewone slagboormachines en kunnen ook gebruikt worden om te hakken.
  • Combinatieboormachine: Dit type Dewalt slagboormachine is een combinatie van een gewone boormachine en een klopboormachine. Het kan worden gebruikt voor boren in verschillende materialen, waaronder hout, metaal en beton.
  • Haakse Dewalt boormachine: Dit type slagboormachine heeft een haakse boorkop die het mogelijk maakt om in nauwe ruimtes te boren en te schroeven.
  • Droogbouwschroefmachine: Dit type Dewalt slagboormachine is speciaal ontworpen voor het aanbrengen van gipsplaten op muren en plafonds. Het heeft een speciale diepte-instelling om te voorkomen dat de schroeven te diep in de gipsplaten worden ge- draaid.
  • Magneetboormachine: Dit type Dewalt slagboormachine is ontworpen om gaten te boren in metaal. Het heeft een magnetische basis die de boormachine op zijn plaats houdt terwijl er geboord wordt.
  • Slagmoersleutel: Dit type Dewalt slagboormachine is ontworpen om moeren en bouten los en vast te draaien. Het heeft een hogere koppelinstelling dan een gewone slagboormachine en is daarom geschikt voor zware toepassingen.
  • Pneumatische Dewalt slagboormachine: Dit type slagboormachine wordt aangedreven door perslucht en is vooral geschikt voor industriĆ«le toepassingen.

Welke (andere) merken slagboormachine zijn er?

Er zijn verschillende merken die slagboormachines aanbieden, waaronder Bosch, Makita, DeWalt, Metabo, Black+Decker en Hitachi. Het verschil in functies en gemak kan per merk en model verschillen.

Bosch biedt bijvoorbeeld een breed scala aan slagboormachines aan, van lichtere modellen voor thuisgebruik tot zwaardere professionele machines. Makita staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige machines en heeft een breed scala aan boormachines voor verschillende toepassingen. DeWalt biedt boormachines aan met een lange levensduur en hoge prestaties, en Metabo staat bekend om zijn duurzame machines met innovatieve functies.

Black+Decker biedt ook verschillende slagboormachines aan voor thuisgebruik, en Hitachi heeft een breed scala aan krachtige machines voor zowel doe-het-zelf-gebruik als professioneel gebruik.

Welke onderdelen van een slagboormachine gaan het meest kapot?

Enkele van de meest voorkomende onderdelen van een Dewalt slagboormachine die kapot kunnen gaan zijn de boorhouder, de tandwielen en de koolborstels. De boorhouder is het onderdeel dat de boor vasthoudt en kan na verloop van tijd losraken of beschadigd raken. De tandwielen, die de kracht van de motor overbrengen naar de boor, kunnen na verloop van tijd verslijten of breken. De koolborstels zijn onderdelen die de stroom overbrengen van de stroombron naar de motor en kunnen na verloop van tijd slijten. Het is belangrijk om deze onderdelen regelmatig te inspecteren en indien nodig te vervangen om de levensduur van uw Dewalt slagboormachine te verlengen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Hier zie je andere gerelateerde Dewalt apparaten

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

  • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen Dewalt Slagboormachine - moer hendel ring arm as.