Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Laptop notebook onderdelen

Laptop notebook top fabrikanten

Fabrikant nog niet gevonden? Kijk dan naar Laptop notebook - alle fabrikanten

Hieronder vind je alle Laptop notebook fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Laptop notebook apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Laptop-notebook - algemene informatie

Laptops en notebooks zijn draagbare computers die ontworpen zijn voor gebruik onderweg. In wezen zijn ze hetzelfde type apparaat, maar de termen worden vaak door elkaar gebruikt om verschillende formaten en functies van draagbare computers aan te duiden.

Er zijn verschillende soorten laptops en notebooks, waaronder:

 • Traditionele laptops: Dit zijn de meest voorkomende soorten laptops die er zijn. Ze hebben meestal een 13 tot 17 inch scherm en zijn ontworpen voor algemeen gebruik zoals internetten, e-mailen en kantoorwerk.
 • Ultrabooks: Dit zijn dunne en lichte laptops die ontworpen zijn voor draagbaarheid. Ze zijn vaak uitgerust met Solid State Drives (SSD's) in plaats van traditionele harde schijven en hebben een lange batterijduur. Ze zijn meestal duurder dan traditionele laptops.
 • 2-in-1 laptops: Dit zijn laptops die ook kunnen worden gebruikt als tablets. Ze hebben een scherm dat kan worden gedraaid of afgenomen om als tablet te worden gebruikt. Ze zijn ontworpen voor mensen die behoefte hebben aan de functionaliteit van een laptop en een tablet in één apparaat.
 • Chromebooks: Dit zijn laptops die draaien op Google's besturingssysteem, Chrome OS. Ze zijn ontworpen voor internetgebruik en werken het beste wanneer ze verbonden zijn met internet. Ze zijn meestal goedkoper dan traditionele laptops.
 • Gaming laptops: Dit zijn laptops die zijn ontworpen voor gamers en hebben krachtige hardware, zoals speciale grafische kaarten en krachtige processors. Ze hebben meestal ook grote schermen en zijn ontworpen voor gebruik thuis of op plaatsen waar een stopcontact beschikbaar is.

Welke (andere) merken laptops-notebooks zijn er?

Hier zijn enkele populaire merken en hun eigenschappen:

 • Dell - bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid, bieden ook verschillende modellen aan voor verschillende doeleinden.
 • HP - bekend om hun stijlvolle en slanke ontwerpen, bieden ook een breed scala aan modellen aan voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.
 • Apple - bekend om hun gebruiksvriendelijke en gestroomlijnde ontwerpen, evenals hun besturingssysteem MacOS.
 • Lenovo - bieden een breed scala aan modellen aan, waaronder zakelijke laptops en gaming-laptops.
 • Asus - biedt laptops voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik en heeft ook gaming-laptops in hun assortiment.
 • Acer - biedt een breed scala aan betaalbare laptops aan voor persoonlijk gebruik en ook gaming-laptops.
 • MSI - biedt laptops speciaal voor gaming aan, met krachtige hardware en geavanceerde koelsystemen.

Naast deze merken zijn er ook nog andere, zoals Toshiba, Samsung, LG en meer. Het verschil in functies en gemak hangt af van het doel en de prijsklasse van de laptop of notebook. Zo zijn er laptops voor persoonlijk gebruik, zakelijk gebruik en gaming, elk met hun eigen kenmerken en specificaties. Het is belangrijk om te kijken naar de specificaties, zoals de processor, het RAM-geheugen en de opslagcapaciteit, om te bepalen welke laptop het beste bij jouw behoeften past.

Welke onderdelen van een laptop-notebook gaan het meest kapot?

Enkele veelvoorkomende problemen zijn:

 • Batterij laptop: de batterij kan na verloop van tijd verslijten en de levensduur van de batterij kan afnemen. Dit kan leiden tot kortere gebruiksduur op een enkele lading.
 • Harde schijf laptop: de harde schijf is het onderdeel van de laptop dat verantwoordelijk is voor het opslaan van gegevens. Als de harde schijf beschadigd raakt, kunnen gegevens verloren gaan of kan de laptop helemaal niet meer werken.
 • Scherm laptop: het scherm van een laptop is kwetsbaar en kan gemakkelijk barsten of beschadigd raken als de laptop valt of als er te veel druk op wordt uitgeoefend.
 • Toetsenbord laptop: het toetsenbord van een laptop kan beschadigd raken door overmatig gebruik of morsen van vloeistoffen.
 • Ventilator laptop: de ventilator van een laptop is verantwoordelijk voor het koelen van de interne componenten en kan verstopt raken door stof en vuil. Dit kan leiden tot oververhitting en schade aan de interne componenten van de laptop.
 • Oplader laptop: de oplader is het onderdeel dat verantwoordelijk is voor het opladen van de batterij van de laptop. Als de oplader beschadigd raakt, kan de laptop niet meer worden opgeladen en kan deze niet meer worden gebruikt.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Laptop notebook.