Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen Lady shaver

Lady shaver onderdelen

Hieronder vind je alle Lady shaver fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Lady shaver apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Lady-shaver - algemene informatie

Een lady-shaver is een elektrisch scheerapparaat dat speciaal is ontworpen voor het scheren van het lichaamshaar van vrouwen. Er zijn verschillende soorten lady-shavers beschikbaar, zoals:

  • Foliescheerapparaten: deze shavers hebben een metalen gaas (folie) tussen de huid en de messen om de haren te vangen en te knippen. Deze scheerapparaten zijn geschikt voor het scheren van kleine en korte haartjes en zijn ideaal voor het scheren van de bikinilijn.
  • Roterende scheerapparaten: deze shavers hebben ronde scheerkoppen met meerdere mesjes die zich aanpassen aan de contouren van het lichaam. Ze zijn geschikt voor het scheren van langere haren en grotere oppervlakken.
  • Trimmers: dit zijn kleine scheerapparaten met een smalle scheerkop en meerdere trimlengtes. Ze zijn ideaal voor het trimmen van de haren in gevoelige gebieden zoals de bikinilijn en oksels.
  • Epilators: deze apparaten hebben kleine pincetten die de haren vastpakken en uittrekken bij de wortel. Ze zijn geschikt voor het verwijderen van grotere oppervlakken van haar en kunnen een langduriger resultaat opleveren dan scheren.

Welke (andere) merken lady-shavers zijn er?

Er zijn veel verschillende merken ladyshavers op de markt, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Enkele bekende merken zijn Braun, Philips, Panasonic, Remington en Veet.

Braun biedt bijvoorbeeld ladyshavers met zowel scheer- als trimfuncties, evenals waterdichte modellen die ook kunnen worden gebruikt onder de douche. Philips heeft een reeks modellen die zijn ontworpen om te werken op gevoelige delen van het lichaam, met een zachte scheerhoofd en geavanceerde scheertechnologie. Panasonic heeft een reeks ladyshavers die speciaal zijn ontworpen voor het scheren van de bikinilijn en andere gevoelige delen van het lichaam.

Remington biedt ook een reeks ladyshavers die geschikt zijn voor zowel droog als nat scheren, en Veet heeft een reeks modellen die speciaal zijn ontworpen voor het trimmen en scheren van delicate gebieden, zoals de bikinilijn.

Welke onderdelen van een lady-shaver gaan het meest kapot?

De meeste lady-shavers zijn ontworpen om lang mee te gaan en hebben geen veelvoorkomende defecten. Er zijn echter enkele onderdelen die na verloop van tijd kunnen slijten of kapot gaan. Enkele van de meest voorkomende onderdelen die kunnen falen zijn onder andere:

  • Scheerkop lady-shaver: Dit is het onderdeel van de lady-shaver dat in contact komt met de huid en het haar scheert. Na verloop van tijd kunnen de mesjes dof worden en minder efficiënt worden. Ook kunnen de mesjes breken of beschadigen, waardoor ze vervangen moeten worden.
  • Batterij lady-shaver: Als de lady-shaver op batterijen werkt, kan de batterij na verloop van tijd minder efficiënt worden en minder lang meegaan. In sommige gevallen kan de batterij helemaal op raken en moet deze worden vervangen.
  • Oplader lady-shaver: De oplader is een ander onderdeel dat na verloop van tijd kan slijten. Als de lady-shaver niet goed wordt opgeladen, kan de batterij niet goed werken en kan de scheerprestatie verminderen.
  • Behuizing lady-shaver: De behuizing van de lady-shaver kan na verloop van tijd beschadigd raken, bijvoorbeeld door vallen of stoten. Dit kan de prestaties van de lady-shaver beïnvloeden en kan het nodig maken om de behuizing te repareren of te vervangen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

  • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Lady shaver.