Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Samsung Kookplaat onderdelen

Zoekt u naar Samsung kookplaat onderdelen?

Gebruikt u onze krachtige zoekfunctie (het zoekveld boven) om alle Samsung serviceonderdelen snel te vinden. Om het juiste onderdeel te kunnen vinden, hebben wij het typenummer van uw apparaat nodig.

kookplaat Samsung onderdelen zoeken infographics

Hier kunt u lezen hoe vindt u het typenummer (ook modelnummer genoemed) plaatje.

Heeft u een onderdeel zoals b.v.b. steen, glijlager, plateau-drager of afdichtingsring of meteronderdelen nodig? Of bent u op zoek naar andere onderdelen? Voor alle onderdelen dat u nodig heeft kunt u bij ons terecht. In onze online winkel kunt u eenvoudig en snel witgoed onderdelen en bruingoed onderdelen zoeken die in uw apparaat passen.

Samsung Kookplaat modellenKookplaat Samsung - algemene informatie

Er zijn verschillende soorten Samsung kookplaten die gebruikt kunnen worden in de keuken, waaronder:

 • Gas kookplaten: Dit zijn de traditionele Samsung kookplaten die werken op gas. Ze zijn snel te verwarmen en bieden een grote controle over de temperatuur, maar kunnen ook gevaarlijk zijn als ze niet goed worden gebruikt.
 • Elektrische Samsung kookplaten: Deze werken op elektriciteit en kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën:
  • Keramische Samsung kookplaten: Deze hebben gladde oppervlakken die makkelijk schoon te maken zijn en bieden meestal een goede controle over de temperatuur.
  • Inductiekookplaten Samsung: Deze werken door elektromagnetische energie die hitte produceert in de pan zelf. Ze zijn snel te verwarmen en veiliger dan gas- en keramische kookplaten omdat het oppervlak niet heet wordt, maar ze werken alleen met pannen die geschikt zijn voor inductie.
  • Halogeenkookplaten Samsung: Deze werken door middel van een infraroodlamp die de warmte overbrengt op de pan. Ze zijn snel te verwarmen en bieden een goede controle over de temperatuur.
 • Hybride Samsung kookplaten: Deze combineren verschillende technologieën, zoals gas en inductie, om de voordelen van beide te bieden.

Welke (andere) merken kookplaten zijn er?

Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Bosch: Bosch biedt kookplaten aan in verschillende formaten en uitvoeringen, waaronder keramische kookplaten, inductiekookplaten en gaskookplaten. Ze hebben ook slimme kookplaten met Home Connect, waarmee je via je smartphone of stem commando's kunt geven.
 • Siemens: Siemens heeft ook een breed scala aan kookplaten, waaronder inductiekookplaten, gaskookplaten en keramische kookplaten. Ze bieden ook slimme kookplaten met Home Connect.
 • AEG: AEG biedt kookplaten aan in verschillende stijlen en formaten, waaronder inductiekookplaten, gaskookplaten en keramische kookplaten. Ze hebben ook kookplaten met Bridge-functie die twee zones samenvoegen om grotere pannen en potten te kunnen gebruiken.
 • Smeg: Smeg biedt kookplaten aan in een retrostijl met een scala aan kleuren en afwerkingen, waaronder inductiekookplaten, gaskookplaten en keramische kookplaten.
 • Miele: Miele biedt kookplaten aan in verschillende uitvoeringen, waaronder inductiekookplaten en gaskookplaten. Ze hebben ook kookplaten met intelligente technologie zoals Con@ctivity, waarmee de kookplaat kan communiceren met de afzuigkap om de afzuiging automatisch aan te passen aan de kookactiviteiten.
 • NEFF: NEFF biedt kookplaten aan met een scala aan innovatieve functies, waaronder TwistPad Fire, waarmee je de kookplaat kunt bedienen door aan de knop te draaien of te tikken, en FlexInductie, waarmee je twee kookzones kunt samenvoegen tot één grote zone.
 • IKEA: IKEA biedt kookplaten aan in verschillende stijlen en uitvoeringen, waaronder inductiekookplaten, gaskookplaten en keramische kookplaten. Ze zijn over het algemeen betaalbaar en hebben een eenvoudig ontwerp.

Welke onderdelen van een kookplaat gaan het meest kapot?

De onderdelen van een Samsung kookplaat die het meest vatbaar zijn voor slijtage en defecten, zijn de verwarmingselementen. Deze kunnen na verloop van tijd verslijten of beschadigd raken als gevolg van oververhitting, veroudering of door het morsen van voedsel op de kookplaat. Andere onderdelen, zoals de bedieningsknoppen, elektronica en de glazen plaat, kunnen ook defect raken of beschadigd raken door stoten of overmatig gebruik.

Waarom is het belangrijk om uw Samsung kookplaat te reinigen en te ondehouden?

Het is belangrijk om de kookplaat regelmatig te reinigen en te onderhouden om de levensduur van het apparaat te verlengen en om ervoor te zorgen dat het goed blijft functioneren. Vuil en vet kunnen zich ophopen op de kookplaat en kunnen op den duur schade veroorzaken aan de kookplaat en het oppervlak beschadigen. Hierdoor kan het apparaat minder efficiënt gaan werken en zelfs gevaarlijk worden.

Om ue Samsung kookplaat te reinigen, kun je het beste een mild reinigingsmiddel gebruiken dat speciaal is ontworpen voor kookplaten. Gebruik geen schuurmiddelen of schuursponsjes, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen. Maak de kookplaat schoon met een zachte doek of een speciale reinigingsdoek voor kookplaten.

Het is ook belangrijk om regelmatig de branders en gasleidingen van een gasfornuis te controleren en schoon te maken. Verwijder eventueel vuil en vet met een zachte borstel en een mild reinigingsmiddel en controleer de branders op verstoppingen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Hier zie je andere gerelateerde Samsung apparaten

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen Samsung Kookplaat - lager schoep koelkastlamp kontakt wals.