Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen Keukenmachine

Keukenmachine onderdelen

Keukenmachine top fabrikanten

Fabrikant nog niet gevonden? Kijk dan naar Keukenmachine - alle fabrikanten

Hieronder vind je alle Keukenmachine fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Keukenmachine apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Keukenmachine algemene informatie

Een keukenmachine is een veelzijdige keukenhulp die verschillende functies combineert, zoals hakken, snijden, mixen, mengen, kneden en blenden. Er zijn verschillende soorten keukenmachines op de markt, elk met hun eigen functies en kenmerken. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste soorten keukenmachines:

 • Keukenmachine met kom - Dit is de meest voorkomende soort keukenmachine en wordt geleverd met een mengkom en verschillende accessoires. Deze machine kan worden gebruikt voor het mixen, kloppen, mengen en kneden van deeg.
 • Foodprocessor - Deze machine wordt geleverd met verschillende schijven en messen voor het snijden, hakken, raspen en pureren van voedsel. Deze machine kan ook worden gebruikt voor het maken van smoothies, dips en spreads.
 • Blender - Dit is een apparaat voor het maken van smoothies, shakes, soepen en sauzen. Deze machine kan ook worden gebruikt voor het hakken van ijs en het pureren van voedsel.
 • Staande mixer - Dit type keukenmachine wordt geleverd met een mengkom en verschillende accessoires en kan worden gebruikt voor het mixen, kloppen en kneden van deeg.
 • Handmixer - Deze machine is een handige en draagbare versie van de staande mixer en kan worden gebruikt voor het mixen, kloppen en mengen van ingrediënten.
 • Keukenrobot - Dit is een geavanceerde versie van de keukenmachine met verschillende accessoires en functies. Deze machine kan worden gebruikt voor het mixen, kloppen, mengen, kneden, malen, raspen en hakken van voedsel.

Welke (andere) merken keukenmachines zijn er?

Enkele populaire merken zijn:

 • KitchenAid: Dit Amerikaanse merk is bekend om zijn robuuste en duurzame keukenmachines. Ze zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en hebben verschillende accessoires en hulpstukken om aan verschillende kookbehoeften te voldoen.
 • Kenwood: Dit Britse merk produceert al meer dan 70 jaar keukenmachines van hoge kwaliteit. Ze bieden een breed scala aan modellen met verschillende functies, van eenvoudige mixers tot multifunctionele machines.
 • Bosch: Dit Duitse merk staat bekend om zijn kwaliteitsvolle keukenapparatuur. Hun keukenmachines bieden verschillende functies en accessoires, waaronder hakmessen, raspen en mixers.
 • Philips: Dit Nederlandse merk biedt een breed scala aan keukenmachines, van kleine en compacte modellen tot grotere, krachtige machines. Ze zijn bekend om hun innovatieve ontwerpen en gemakkelijk te gebruiken functies.
 • Magimix: Dit Franse merk is gespecialiseerd in keukenmachines en biedt een breed scala aan modellen, waaronder compacte mini-processors en grote, multifunctionele machines.

Het verschil in functies en gemak kan variëren afhankelijk van het model en het merk van de keukenmachine. Sommige keukenmachines hebben bijvoorbeeld meer vermogen en snelheidsinstellingen, terwijl andere meer accessoires en hulpstukken bieden voor verschillende taken zoals hakken, raspen en mixen.

Welke onderdelen van een keukenmachine gaan het meest kapot?

Net als bij andere apparaten kunnen verschillende onderdelen van een keukenmachine defect raken, afhankelijk van het gebruik en de kwaliteit van het apparaat. Enkele van de meest voorkomende onderdelen die kapot kunnen gaan zijn:

 • De motor keukenmachine: De motor is een van de belangrijkste onderdelen van een keukenmachine en kan na verloop van tijd verslijten of defect raken door overmatig gebruik.
 • De messen en schijven keukenmachine: De messen en schijven van een keukenmachine kunnen na verloop van tijd bot worden of breken als ze niet goed worden onderhouden.
 • De deksel keukenmachine: De deksel van een keukenmachine kan na verloop van tijd beschadigd raken door herhaaldelijk gebruik of door verkeerd gebruik.
 • De aandrijfas keukenmachine: De aandrijfas is het onderdeel dat de motor verbindt met de verschillende messen en schijven van de keukenmachine. Dit onderdeel kan breken of beschadigd raken door overmatig gebruik of door verkeerd gebruik.
 • De onderdelen van de accessoires keukenmachine: Keukenmachines worden geleverd met verschillende accessoires, zoals mixkommen en kloppers, die ook kunnen breken of beschadigd raken bij overmatig gebruik of verkeerd gebruik.

Waarom is het belangrijk om een keukenmachine te reinigen en te ondehouden?

Het is belangrijk om uw keukenmachine regelmatig schoon te maken en te onderhouden om ervoor te zorgen dat het apparaat goed blijft functioneren en om de levensduur ervan te verlengen. Ook kunnen voedselresten en vetophopingen in de machine leiden tot onhygiënische omstandigheden en het risico op bacteriën vergroten.

Het reinigen van een keukenmachine kan afhankelijk zijn van het merk en het type, maar over het algemeen kunnen de losse onderdelen (zoals de mengkom, messen en accessoires) met warm water en afwasmiddel worden schoongemaakt en afgespoeld. Sommige onderdelen kunnen ook geschikt zijn voor reiniging in de vaatwasser, maar het is belangrijk om de handleiding van het specifieke apparaat te raadplegen voor de beste reinigingsmethoden.

Het is ook belangrijk om het motorblok keukenmachine schoon te houden en te beschermen tegen vocht. Dit kan worden gedaan door het apparaat af te nemen met een vochtige doek en het droog te maken met een zachte doek. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of chemicaliën op het motorblok.

Naast het regelmatig reinigen van de keukenmachine, is het ook belangrijk om het apparaat goed te onderhouden. Dit kan onder meer het smeren van bewegende onderdelen, zoals de messen en de as, omvatten en ervoor zorgen dat de machine niet overbelast raakt door te veel voedsel in één keer te verwerken.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Keukenmachine.