Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen Handstofzuiger

Handstofzuiger onderdelen

Handstofzuiger top fabrikanten

Fabrikant nog niet gevonden? Kijk dan naar Handstofzuiger - alle fabrikanten

Hieronder vind je alle Handstofzuiger fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Handstofzuiger apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Handstofzuiger - algemene informatie

Een handstofzuiger is een compacte, draagbare stofzuiger die gemakkelijk te gebruiken is voor snelle opruimklusjes. Een handstofzuiger kan in een moderne huishouden zeer handig en praktisch zijn, vooral voor snelle opruimklusjes. Het biedt een gemakkelijke en snelle manier om kleine hoeveelheden vuil en stof op te ruimen, zonder dat je de grote stofzuiger hoeft te pakken. Daarnaast zijn handstofzuigers draagbaar en gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor ze ideaal zijn voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals trappen, meubels en autostoelen.

Een handstofzuiger kan ook handig zijn voor mensen met huisdieren of kleine kinderen, omdat ze snel kunnen worden gebruikt om kleine kruimels, haren of vuil op te ruimen.

Het is echter belangrijk op te merken dat handstofzuigers meestal minder krachtig zijn dan traditionele stofzuigers en niet geschikt zijn voor grote schoonmaakwerkzaamheden. Maar als een handstofzuiger goed wordt onderhouden en regelmatig wordt gebruikt voor kleine opruimklusjes, kan het een nuttige aanvulling zijn op de schoonmaakuitrusting van een huishouden.

Er zijn verschillende soorten handstofzuigers op de markt, waaronder:

 • Kruimelzuigers : deze zijn ideaal voor het opruimen van kleine kruimels en vuil. Ze zijn meestal licht van gewicht en hebben een beperkte zuigkracht.
 • Handstofzuigers : deze zijn iets krachtiger dan kruimelzuigers en hebben een grotere capaciteit. Ze zijn ideaal voor het opruimen van kleine hoeveelheden vuil en stof, zoals op meubels, trapleuningen en autostoelen.
 • Draadloze handstofzuigers: deze werken op batterijen en zijn gemakkelijk te manoeuvreren zonder dat er een snoer in de weg zit. Ze zijn ideaal voor gebruik in de auto of voor het opruimen van vuil op moeilijk bereikbare plaatsen.
 • Handstofzuigers met stok: deze hebben een verlengstuk dat kan worden gebruikt om moeilijk bereikbare plaatsen te stofzuigen, zoals plafonds en bovenop kasten.
 • 2-in-1 handstofzuigers: deze kunnen worden omgezet in een kruimelzuiger of een handstofzuiger met stok, waardoor ze zeer veelzijdig zijn.

Welke (andere) merken handstofzuigers zijn er?

Hier zijn enkele van de populaire merken:

 • Dyson - Dyson biedt een breed scala aan handstofzuigers met verschillende functies en accessoires. Ze zijn bekend om hun krachtige zuigkracht en cyclonische technologie. Sommige modellen zijn snoerloos en werken op batterijen, terwijl andere modellen zijn ontworpen voor het reinigen van auto's of huisdierenhaar.
 • Shark - Shark biedt handstofzuigers met een hoge zuigkracht en verschillende accessoires voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen. Sommige modellen hebben verwijderbare batterijen en bieden langere looptijden.
 • Black+Decker - Black+Decker biedt een breed scala aan handstofzuigers met verschillende functies, waaronder draadloze modellen met een uitneembare handstofzuiger. Sommige modellen hebben ook een oplaadstation en LED-verlichting om vuil en stof gemakkelijker te zien.
 • Philips - Philips biedt handstofzuigers die zijn ontworpen voor het reinigen van huisdierenhaar en moeilijk bereikbare plaatsen. Sommige modellen hebben ook een afwasbaar filter voor gemakkelijk onderhoud.
 • Bissell - Bissell biedt handstofzuigers die zijn ontworpen voor het reinigen van meubels, trappen en auto's. Sommige modellen hebben verwijderbare batterijen en een uitneembare handstofzuiger voor meer flexibiliteit.

Welke onderdelen van een handstofzuiger gaan het meest kapot?

De onderdelen van een handstofzuiger die het meest vatbaar zijn voor slijtage en beschadiging zijn onder meer:

 • Batterij handstofzuiger: de batterij is een belangrijk onderdeel van draadloze handstofzuigers en kan na verloop van tijd verminderde prestaties vertonen of helemaal uitvallen. Het is daarom belangrijk om de batterij op de juiste manier te gebruiken en op te laden volgens de instructies van de fabrikant.
 • Motor handstofzuiger: de motor van de handstofzuiger is essentieel voor het leveren van de zuigkracht. Regelmatig onderhoud kan helpen om de levensduur van de motor te verlengen, maar na verloop van tijd kan deze toch verslijten of falen.
 • Filter handstofzuiger: de filter van de handstofzuiger kan verstopt raken door vuil en stof, wat de prestaties van de handstofzuiger kan be├»nvloeden. Het is belangrijk om de filter regelmatig schoon te maken of te vervangen volgens de instructies van de fabrikant.
 • Accessoires handstofzuiger: de accessoires van de handstofzuiger, zoals de zuigmond of de borstel, kunnen na verloop van tijd slijten of beschadigd raken. Het is belangrijk om de accessoires op de juiste manier te gebruiken en op te slaan, en indien nodig tijdig te vervangen.
 • Snoer handstofzuiger: de snoeren van handstofzuigers met snoer kunnen na verloop van tijd beschadigd raken of breken. Het is belangrijk om de kabels niet te trekken of te buigen en ze op de juiste manier op te bergen om schade te voorkomen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Handstofzuiger.