Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Bosch Gereedschap-meters-voeding onderdelen

Zoekt u onderdelen voor gereedschap-meters-voeding Bosch?

Gebruikt u onze zoekfunctie (het zoekveld boven) om alle Bosch serviceonderdelen snel te vinden. Natuurlijk, hebben wij enkele gegevens van uw apparaat nodig, namelijk het typenummer van uw apparaat.

gereedschap-meters-voeding Bosch onderdelen zoeken infographics

Als u niet zeker weet hoe het typenummer te vinden, hier is onze hulp: zo vindt u het typenummer.

Heeft u houder, veer, bouten, of misschien afstandsbediening infrarood of zekering gereedschap-meters-voeding nodig? Of bent u op zoek naar andere onderdelen? Voor onderdelen kunt u altijd bij ons terecht. Wij leveren een groot assortiment nieuwe service onderdelen witgoed en bruingoed.

Bosch Gereedschap-meters-voeding modellenBoormachines /boorhamers Bosch - algemene informatie

Er zijn verschillende soorten boormachines /boorhamers /AccuTools, waaronder:

 • Klopboormachine Bosch: Dit is de meest gebruikte boormachine en is ontworpen om te boren in harde materialen zoals beton, baksteen en steen. Het heeft een klopfunctie die de boor laat trillen terwijl deze draait om door het harde materiaal te breken.
 • Boorhamer Bosch: Dit is een krachtigere versie van de klopboormachine en is ontworpen om door nog hardere materialen te boren, zoals graniet en marmer. Het heeft een pneumatisch systeem dat de kracht van de boor vergroot, waardoor het gemakkelijker wordt om door het materiaal te boren.
 • Accuboormachine Bosch: Dit is een draagbare boormachine die wordt aangedreven door een oplaadbare batterij. Het is handig voor lichtere klussen, omdat het niet zo krachtig is als een klopboormachine of boorhamer.
 • Boorstandaard Bosch: Dit is een stationair apparaat waarin de boormachine kan worden geplaatst. Het wordt vaak gebruikt voor precisieboren en voor het boren van herhaalde gaten.

Welke (andere) merken boormachines /boorhamers /AccuTools zijn er?

Er zijn veel verschillende merken van boormachines beschikbaar, waaronder:

 • Bosch
 • Makita
 • DeWalt
 • Black & Decker
 • Hitachi
 • Ryobi
 • Metabo
 • Festool
 • Hilti

Elk merk heeft zijn eigen kenmerken, functies en prijsklassen. Over het algemeen hebben professionele merken zoals Bosch, Makita en DeWalt hogere kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, terwijl merken zoals Black & Decker en Ryobi meer betaalbare opties bieden voor doe-het-zelvers.

In termen van functies bieden de meeste boormachines de mogelijkheid om te boren, schroeven en klopboren, en kunnen ze worden aangedreven door een snoer of een oplaadbare batterij. Sommige modellen hebben ook een instelbare snelheid, koppelinstellingen en LED-verlichting voor beter zicht op het werkgebied.

Bij het kiezen van een boormachine is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en het beoogde gebruik, evenals het budget en de gewenste functies en accessoires.

Welke onderdelen van een boormachine /boorhamer /AccuTool gaan het meest kapot?

Enkele veelvoorkomende onderdelen van een boormachine die kunnen slijten of kapot kunnen gaan zijn:

 • Boorhouder Bosch boormachine: dit is het onderdeel dat de boor op zijn plaats houdt en kan na verloop van tijd verslijten.
 • Koolborstels Bosch boormachine: dit zijn kleine koolstofblokjes die de stroom overbrengen van de machine naar de motor. Deze kunnen na verloop van tijd verslijten en moeten worden vervangen.
 • Accu Bosch boormachine: bij een accuboormachine kan de accu na verloop van tijd minder goed gaan werken en uiteindelijk helemaal kapot gaan.
 • Schakelaars Bosch boormachine: de aan- en uit-schakelaar en de snelheidsregelaar zijn veelgebruikte onderdelen van een boormachine en kunnen na verloop van tijd slijten of kapot gaan.

Het is belangrijk om de boormachine regelmatig te controleren op slijtage en indien nodig onderdelen te vervangen om de levensduur van de machine te verlengen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Hier zie je andere gerelateerde Bosch apparaten

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen Bosch Gereedschap-meters-voeding - ic plaat boor gereedschap video kabels audio kabels veer.