Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen Friteuse

Friteuse onderdelen

Friteuse top fabrikanten

Fabrikant nog niet gevonden? Kijk dan naar Friteuse - alle fabrikanten

Hieronder vind je alle Friteuse fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Friteuse apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Friteuse - algemene informatie

Een friteuse is een keukenapparaat dat wordt gebruikt om voedsel te frituren, zoals frietjes, kip en vis. Het werkt door het verwarmen van olie tot een hoge temperatuur, waarbij het voedsel wordt ondergedompeld en gebakken.

Een friteuse werkt door olie te verwarmen tot een hoge temperatuur, meestal tussen 160°C en 190°C, waarbij voedsel wordt ondergedompeld en gebakken.

Er zijn verschillende soorten friteuses beschikbaar, waaronder:

 • Elektrische friteuse : Een elektrische friteuse werkt op elektriciteit en wordt vaak gebruikt in huishoudens en kleine restaurants. Het heeft een verwarmingselement dat de olie verwarmt en een thermostaat om de temperatuur te regelen.
 • Gasfriteuse : Een gasfriteuse werkt op aardgas of propaan en wordt vaak gebruikt in commerciële keukens. Het heeft een gasbrander die de olie verwarmt en een thermostaat om de temperatuur te regelen.
 • Airfryer : Een airfryer is een gezonder alternatief voor een friteuse. Het werkt door hete lucht te circuleren in een afgesloten mandje, waardoor het voedsel wordt gebakken zonder olie.
 • Combinatiefriteuse : Een combinatiefriteuse combineert de functies van een elektrische friteuse en een oven. Hiermee kunnen voedselproducten niet alleen gefrituurd, maar ook gebakken en geroosterd worden.

Welke (andere) merken friteuses zijn er?

Er zijn veel verschillende merken friteuses beschikbaar, elk met hun eigen functies en gemak. Hier zijn enkele populaire merken:

 • Philips: Philips is een bekend merk dat verschillende soorten friteuses produceert, waaronder airfryers en traditionele friteuses met olie. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijke ontwerpen.
 • Tefal: Tefal is een ander bekend merk in de wereld van friteuses. Ze bieden een breed scala aan friteuses, waaronder airfryers en traditionele friteuses met olie, en staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en functies.
 • Princess: Princess is een populair merk dat verschillende soorten friteuses produceert, waaronder traditionele friteuses met olie en airfryers. Ze staan bekend om hun betaalbare prijzen en gebruiksvriendelijke ontwerpen.
 • Inventum: Inventum biedt een breed scala aan friteuses, waaronder traditionele friteuses met olie en airfryers. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid.
 • Fritel: Fritel is een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in friteuses. Ze bieden verschillende soorten friteuses, waaronder airfryers en traditionele friteuses met olie, en staan bekend om hun hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen.

Welke onderdelen van een friteuse gaan het meest kapot?

De onderdelen van een friteuse die het meest vatbaar zijn voor slijtage en kapot gaan, zijn onder andere:

 • Verwarmingselement friteuse: Het verwarmingselement is een van de belangrijkste onderdelen van een friteuse en kan na verloop van tijd slijten of breken.
 • Thermostaat friteuse: De thermostaat regelt de temperatuur van de olie en kan na verloop van tijd defect raken of onnauwkeurig worden.
 • Frituurmandje friteuse: Het frituurmandje is het onderdeel waarin het voedsel wordt geplaatst en kan na verloop van tijd vervormd of beschadigd raken.
 • Deksel friteuse: Het deksel houdt de hete olie veilig binnen de friteuse en kan na verloop van tijd beschadigd raken of niet goed meer sluiten.

Waarom is het belangrijk om een friteuse te reinigen en te ondehouden?

Het onderhoud en de reiniging van een friteuse zijn erg belangrijk om de levensduur van het apparaat te verlengen en ervoor te zorgen dat het veilig en efficiënt blijft werken. Hier zijn enkele tips voor het onderhouden en schoonmaken van uw friteuse:

 • Laat de olie afkoelen voordat u begint met schoonmaken. Gebruik nooit water om de olie te blussen, want dat kan leiden tot spatten en gevaarlijke situaties.
 • Verwijder de olie en eventuele restjes voedsel uit de friteuse. Gebruik hiervoor een lepel of schepje om het vet en de restjes uit de friteuse te scheppen.
 • Maak de friteuse schoon met warm water en afwasmiddel. Gebruik een spons of doek om de binnenkant en buitenkant van de friteuse schoon te maken.
 • Verwijder eventuele hardnekkige vlekken of restjes met een schraper of een speciale friteusereiniger.
 • Spoel de friteuse af met schoon water en droog hem af met een doek.
 • Vervang regelmatig de olie om de smaak van het voedsel te behouden en het risico op verbrande olie te verminderen.

Controleer regelmatig of de thermostaat en andere onderdelen goed werken.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Friteuse.