Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen Flessenkoeler

Flessenkoeler onderdelen

Flessenkoeler top fabrikanten

Fabrikant nog niet gevonden? Kijk dan naar Flessenkoeler - alle fabrikanten

Hieronder vind je alle Flessenkoeler fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Flessenkoeler apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Flessenkoeler - algemene informatie

Een flessenkoeler is een apparaat dat wordt gebruikt om drankjes koud te houden, vooral flessen wijn of champagne. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende soorten flessenkoelers die beschikbaar zijn:

 • Koelers met ijs: Dit zijn de meest voorkomende flessenkoelers en ze zijn meestal gemaakt van roestvrij staal, acryl of kunststof. Deze koelers hebben een dubbelwandige constructie en zijn ontworpen om ijs en water in de ruimte tussen de wanden te houden, waardoor uw fles wijn of champagne koel blijft.
 • Elektrische flessenkoelers: Deze koelers hebben een elektrische koelunit en zijn ontworpen om de flessen koel te houden zonder gebruik te maken van ijs of water. Ze zijn meestal voorzien van een temperatuurregelaar, zodat u de temperatuur naar wens kunt instellen.
 • Wijnkoelkasten : Dit zijn koelkasten die speciaal zijn ontworpen om flessen wijn en champagne op de juiste temperatuur te bewaren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, van kleine koelkasten die plaats bieden aan enkele flessen tot grotere modellen die geschikt zijn voor een hele collectie wijn.
 • Draagbare flessenkoelers: Deze koelers zijn ontworpen om gemakkelijk mee te nemen en zijn ideaal voor buitenevenementen of picknicks. Ze zijn meestal gemaakt van duurzame materialen en hebben een isolerende voering om de temperatuur van uw drankje te behouden.

Welke (andere) merken flessenkoelers zijn er?

Er zijn verschillende merken van flessenkoelers beschikbaar en elk merk biedt verschillende functies en gemakken. Hieronder staan enkele populaire merken en hun kenmerken:

 • Vacu Vin: Vacu Vin biedt een breed scala aan flessenkoelers, van klassieke ijskoelers tot elektrische wijnkoelers. Hun producten zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen voor gebruiksgemak en efficiëntie.
 • Le Creuset: Le Creuset is bekend om zijn hoogwaardige keukenproducten en hun flessenkoelers zijn geen uitzondering. Ze bieden een selectie van stijlvolle en elegante flessenkoelers in verschillende kleuren en materialen, zoals gietijzer en roestvrij staal.
 • Cooper Cooler: Cooper Cooler is een merk dat zich richt op draagbare flessenkoelers die snel flessen kunnen koelen met behulp van ijs en water. Hun koelers hebben een snelle koeltijd en zijn ontworpen voor gebruiksgemak en draagbaarheid.
 • Kalamera: Kalamera biedt een reeks wijnkoelkasten met verschillende capaciteiten en functies, waaronder dubbele zones om verschillende soorten wijn op verschillende temperaturen te bewaren. Hun producten zijn ontworpen met stijl en functionaliteit in gedachten.
 • Klarstein: Klarstein biedt een breed scala aan flessenkoelers, van ijskoelers tot elektrische wijnkoelers. Hun producten hebben verschillende functies, zoals temperatuurregeling en LED-verlichting, en zijn ontworpen voor gebruiksgemak en efficiëntie.

Welke onderdelen van een flessenkoeler gaan het meest kapot?

De meeste flessenkoelers zijn ontworpen om lang mee te gaan en hebben niet veel onderdelen die gemakkelijk kapot gaan. Hieronder staan echter enkele onderdelen die in sommige gevallen kapot kunnen gaan:

 • Het koelmechanisme flessenkoeler: Bij elektrische flessenkoelers kan het koelmechanisme na verloop van tijd minder efficiënt worden of helemaal kapot gaan. Dit kan leiden tot onvoldoende koeling van uw flessen.
 • De afdichting flessenkoeler: Bij flessenkoelers die werken met ijs of water, kan de afdichting tussen de buiten- en binnenwand van de koeler na verloop van tijd beschadigd raken, waardoor er water of ijs kan lekken.
 • Het handvat flessenkoeler: Bij sommige flessenkoelers kan het handvat afbreken als gevolg van overmatig gebruik of blootstelling aan hoge temperaturen.
 • De voetjes flessenkoeler: Bij sommige flessenkoelers kunnen de rubberen voetjes verslijten of loskomen, waardoor de koeler minder stabiel wordt.

Het is belangrijk om uw flessenkoeler regelmatig te onderhouden en te controleren op eventuele schade aan de onderdelen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Flessenkoeler.