Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen Epileer

Epileer onderdelen

Hieronder vind je alle Epileer fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Epileer apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Epileer - algemene informatie

Een epilator is een elektronisch apparaat dat wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Het werkt door het haar uit de wortel te trekken met behulp van een roterende schijf of pincetjes. Er zijn verschillende soorten epilators beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende soorten epilators:

 • Droge epilator: Dit is de meest eenvoudige vorm van een epilator. Het kan worden gebruikt op droge huid en verwijdert het haar met behulp van roterende schijfjes of pincetjes. Droge epilators zijn meestal minder duur dan andere soorten epilators.
 • Natte epilator: Dit is een epilator die kan worden gebruikt onder de douche of in bad. Het heeft vaak een waterdicht ontwerp en kan het haar gemakkelijker verwijderen op een natte huid.
 • Draadloze epilator: Dit is een epilator die geen snoer heeft en draadloos kan worden gebruikt. Het biedt meer bewegingsvrijheid en kan worden opgeladen voor gebruik.
 • Gezichtsepilator : Dit is een epilator die speciaal is ontworpen voor het gezicht. Het heeft vaak een kleinere kop en fijnere pincetjes om het haar op het gezicht voorzichtig te verwijderen.
 • IPL-epilator : Dit is een epilator die gebruikmaakt van intense pulserende lichttechnologie (IPL) om het haar te verwijderen. Het werkt door lichtpulsen uit te zenden die worden geabsorbeerd door de haarzakjes en het haarzakje te vernietigen. IPL-epilators bieden langdurige ontharing en kunnen worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam.

Welke (andere) merken epilators zijn er?

Er zijn veel verschillende merken van epilators beschikbaar, elk met hun eigen functies en voordelen. Hieronder staan enkele van de meest populaire merken van epilators en hun belangrijkste kenmerken:

 • Braun: Braun is een bekend merk van persoonlijke verzorgingsproducten en biedt verschillende soorten epilators aan. Braun epilators hebben vaak geavanceerde functies, zoals een Smartlight om moeilijk te zien haartjes te detecteren en verschillende opzetstukken voor verschillende delen van het lichaam.
 • Philips: Philips is een ander bekend merk van persoonlijke verzorgingsproducten en biedt verschillende soorten epilators aan. Philips epilators hebben vaak geavanceerde functies, zoals een keramische schijf die zorgt voor minder irritatie en een efficiĆ«ntere ontharing.
 • Panasonic: Panasonic is een Japans merk van huishoudelijke apparaten en biedt verschillende soorten epilators aan. Panasonic epilators hebben vaak een waterdicht ontwerp en kunnen worden gebruikt onder de douche of in bad.
 • Remington: Remington is een Amerikaans merk van persoonlijke verzorgingsproducten en biedt verschillende soorten epilators aan. Remington epilators hebben vaak een draadloos ontwerp en verschillende opzetstukken voor verschillende delen van het lichaam.

Welke onderdelen van een epilator gaan het meest kapot?

Er zijn verschillende onderdelen van een epilator die na verloop van tijd kunnen slijten of kapot kunnen gaan. Enkele van de meest voorkomende problemen zijn:

 • Pincetjes: De pincetjes van een epilator zijn verantwoordelijk voor het vastgrijpen en verwijderen van de haartjes. Na verloop van tijd kunnen de pincetjes verslijten of beschadigd raken, waardoor ze minder effectief zijn bij het verwijderen van het haar.
 • Batterij: Als u een draadloze epilator heeft, is de batterij een belangrijk onderdeel dat na verloop van tijd kan verslijten of beschadigd kan raken. Na verloop van tijd kan de batterij minder krachtig worden, waardoor de epilator minder goed werkt of helemaal niet meer werkt.
 • Motor: De motor van de epilator is verantwoordelijk voor het aandrijven van de pincetjes en het verwijderen van het haar. Na verloop van tijd kan de motor minder krachtig worden of beschadigd raken, waardoor de epilator minder effectief is.
 • Snoer: Als u een epilator met snoer heeft, kan het snoer na verloop van tijd slijten of beschadigd raken. Dit kan resulteren in een slechte verbinding met het stopcontact of zelfs een kortsluiting.

Het is belangrijk om uw epilator goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken om problemen te voorkomen. Zorg ervoor dat u de pincetjes niet beschadigt door ze niet te laten vallen of te buigen, en maak de epilator regelmatig schoon om haren en vuil te verwijderen.

Waarom is het belangrijk om een epilator te reinigen en te ondehouden?

Het is belangrijk om uw epilator goed te reinigen en te onderhouden om ervoor te zorgen dat het apparaat goed blijft werken en om eventuele huidirritaties te voorkomen. Het schoonmaken van de epilator is relatief eenvoudig en kan worden gedaan met de volgende stappen:

 • Schakel de epilator uit en trek de stekker uit het stopcontact.
 • Verwijder de opzetstukken en het scheerhoofd van de epilator en spoel deze af onder stromend water. Gebruik eventueel een zachte borstel om haren en vuil te verwijderen.
 • Gebruik een wattenstaafje of een borsteltje om het epilatorhoofd voorzichtig schoon te maken. Verwijder alle haren en vuil dat u kunt zien.
 • Als de epilator waterdicht is, kunt u deze onder de kraan afspoelen om haren en vuil te verwijderen. Laat de epilator daarna goed drogen voordat u deze weer gebruikt.
 • Als de epilator niet waterdicht is, kunt u een droge doek of een speciale reinigingsspray gebruiken om de epilator schoon te maken. Volg de instructies op de verpakking van de reinigingsspray.

Het regelmatig schoonmaken van uw epilator is belangrijk om de levensduur van het apparaat te verlengen en om eventuele huidirritaties te voorkomen. U kunt uw epilator het beste na elk gebruik reinigen om de ophoping van vuil en haren te voorkomen. Vergeet niet om het scheerhoofd en de opzetstukken ook regelmatig schoon te maken. Het is ook belangrijk om de pincetjes niet te beschadigen door ze niet te laten vallen of te buigen. Door uw epilator goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken, kunt u ervoor zorgen dat deze goed blijft werken en dat u er lang plezier van heeft.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Epileer.