Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen DVD-speler

DVD-speler onderdelen

DVD-speler top fabrikanten

Fabrikant nog niet gevonden? Kijk dan naar DVD-speler - alle fabrikanten

Hieronder vind je alle DVD-speler fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw DVD-speler apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.DVD-speler - algemene informatie

Een dvd-speler is een apparaat dat wordt gebruikt om dvd's af te spelen, een populaire digitale videodisc die veel wordt gebruikt voor het opslaan van films, tv-shows en andere video-inhoud. Er zijn verschillende soorten dvd-spelers beschikbaar, elk met hun eigen unieke functies en voordelen. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende soorten dvd-spelers:

 • Standaard dvd-speler: Dit is een standaard dvd-speler die alleen dvd's kan afspelen en geen extra functies biedt. Deze zijn meestal betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken.
 • Blu-ray-speler : Dit is een dvd-speler die ook Blu-ray-schijven kan afspelen, die een hogere resolutie bieden dan standaard dvd's. Blu-ray-spelers hebben vaak geavanceerde functies, zoals ondersteuning voor 3D-weergave en streaming van online-inhoud.
 • Draagbare dvd-speler: Dit is een dvd-speler die is ontworpen voor gebruik onderweg en wordt gevoed door een batterij. Draagbare dvd-spelers hebben meestal een klein scherm ingebouwd en kunnen worden gebruikt om films te kijken tijdens lange autoritten of op vliegreizen.
 • Computerdvd-speler : Dit is een dvd-speler die is ingebouwd in een computer en kan worden gebruikt om dvd's af te spelen op een computer of laptop. Computer dvd-spelers zijn meestal goedkoop en gemakkelijk te gebruiken, maar hebben vaak beperkte functies.

Welke (andere) merken dvd-spelers zijn er?

Er zijn verschillende merken van dvd-spelers beschikbaar, elk met hun eigen functies en voordelen. Hieronder staan enkele van de populairste merken van dvd-spelers en hun belangrijkste kenmerken:

 • Sony: Sony is een bekend merk van elektronica en biedt verschillende soorten dvd-spelers aan, waaronder standaard dvd-spelers en Blu-ray-spelers. Sony dvd-spelers hebben vaak geavanceerde functies, zoals 4K-upscaling, Wi-Fi-connectiviteit en ondersteuning voor verschillende videoformaten.
 • Philips: Philips is een ander bekend merk van elektronica en biedt verschillende soorten dvd-spelers aan, waaronder draagbare dvd-spelers en Blu-ray-spelers. Philips dvd-spelers hebben vaak geavanceerde functies, zoals USB-connectiviteit, HDMI-aansluitingen en ondersteuning voor meerdere audioformaten.
 • LG: LG is een bekend merk van elektronica en biedt verschillende soorten dvd-spelers aan, waaronder Blu-ray-spelers en computerdvd-spelers. LG dvd-spelers hebben vaak geavanceerde functies, zoals 3D-weergave, DLNA-streaming en ondersteuning voor verschillende videoformaten.
 • Panasonic: Panasonic is een bekend merk van elektronica en biedt verschillende soorten dvd-spelers aan, waaronder standaard dvd-spelers en Blu-ray-spelers. Panasonic dvd-spelers hebben vaak geavanceerde functies, zoals 4K-upscaling, Wi-Fi-connectiviteit en ondersteuning voor meerdere videoformaten.

Welke onderdelen van een dvd-speler gaan het meest kapot?

Net als bij andere elektronische apparaten kunnen verschillende onderdelen van een dvd-speler na verloop van tijd kapot gaan. Enkele van de meest voorkomende problemen met dvd-spelers zijn:

 • Laseroog dvd-speler: Het laseroog is een belangrijk onderdeel van de dvd-speler dat de informatie op de dvd leest. Na verloop van tijd kan het laseroog verslijten, waardoor de dvd-speler geen dvd's meer kan lezen.
 • DVD-lade dvd-speler: De dvd-lade van de dvd-speler kan na verloop van tijd vastlopen of beschadigd raken, waardoor de dvd-speler niet meer werkt.
 • Stroomvoorziening dvd-speler: De stroomvoorziening van de dvd-speler kan na verloop van tijd defect raken, waardoor de dvd-speler niet meer kan worden ingeschakeld.
 • Elektronische componenten dvd-speler: Andere elektronische componenten in de dvd-speler, zoals de printplaat of de kabels, kunnen na verloop van tijd defect raken of beschadigd raken, waardoor de dvd-speler niet meer goed werkt.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met uw dvd-speler en deze regelmatig te onderhouden en schoon te maken om problemen te voorkomen. Zorg ervoor dat u uw dvd-speler niet blootstelt aan stof, vuil en vocht, en zorg ervoor dat u de dvd-lade en het laseroog regelmatig schoonmaakt om de levensduur van uw dvd-speler te verlengen.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle DVD-speler.