Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen Crepesmaker

Crepesmaker onderdelen

Hieronder vind je alle Crepesmaker fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Crepesmaker apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Crepesmaker - algemene informatie

Een crepesmaker is een apparaat dat wordt gebruikt om crepes te maken, een dunne Franse pannenkoek die vaak wordt gevuld met fruit, chocolade of andere toppings. Hieronder staan enkele van de meest voorkomende soorten crepesmakers:

 • Eektrische crepesmaker: Dit is een crepesmaker die werkt op stroom en het maken van crepes snel en gemakkelijk maakt. Een elektrische crepesmaker heeft meestal een anti-aanbaklaag om te voorkomen dat de crepes blijven plakken, en een thermostaat om de temperatuur te regelen voor gelijkmatig bakken.
 • Gas crepesmaker: Dit is een crepesmaker die werkt op gas en vaak wordt gebruikt in professionele keukens of foodtrucks. Een gas crepesmaker heeft meestal een groter kookoppervlak dan een elektrische crepesmaker en kan hogere temperaturen bereiken voor snellere en gelijkmatigere bakken.
 • Handmatige crepesmaker: Dit is een crepesmaker die geen stroom nodig heeft en handmatig wordt bediend. Een handmatige crepesmaker heeft meestal een ronde, platte pan die op een kookplaat of gasfornuis wordt geplaatst en vereist vaardigheid en ervaring om de crepes gelijkmatig te bakken.

Hieronder volgt een algemene beschrijving van hoe een elektrische crepesmaker werkt:

 • Sluit de crepesmaker aan op een stopcontact en laat hem voorverwarmen tot de gewenste temperatuur. De meeste crepesmakers hebben een thermostaat die de temperatuur regelt.
 • Vet de anti-aanbaklaag van de crepesmaker in met olie of boter om te voorkomen dat de crepes blijven plakken.
 • Giet het crepebeslag op de crepesmaker. Gebruik een pollepel of een speciale crepeverdeler om het beslag gelijkmatig over de pan te verdelen.
 • Draai de crepe om met een spatel wanneer de randen beginnen te krullen en de crepe stevig genoeg is om te draaien zonder te breken. Bak de andere kant van de crepe tot hij gaar is.
 • Haal de crepe van de crepesmaker en vul deze naar wens met fruit, chocolade of andere toppings.

Bij het gebruik van een gas crepesmaker of handmatige crepesmaker is het proces vergelijkbaar, maar zonder de stroomvoorziening. Een handmatige crepesmaker vereist handmatige bediening en een gas crepesmaker wordt verwarmd door een gasfornuis.

Welke (andere) merken crepesmakers zijn er?

Er zijn verschillende merken van crepesmakers beschikbaar, elk met hun eigen functies en voordelen. Hieronder staan enkele van de populairste merken van crepesmakers en hun belangrijkste kenmerken:

 • Krampouz: Krampouz is een bekend Frans merk dat hoogwaardige crepesmakers produceert voor professioneel gebruik. Hun crepesmakers hebben vaak geavanceerde functies, zoals een automatische thermostaat, een antiaanbaklaag en een gemakkelijk te reinigen ontwerp.
 • Cuisinart: Cuisinart is een bekend merk van keukenapparatuur en biedt verschillende soorten crepesmakers, waaronder handmatige en elektrische modellen. Cuisinart crepesmakers hebben vaak geavanceerde functies, zoals een instelbare thermostaat, een antiaanbaklaag en een gemakkelijk te gebruiken ontwerp.
 • Tefal: Tefal is een ander populair merk van keukenapparatuur en biedt een breed scala aan crepesmakers voor thuisgebruik. Tefal crepesmakers hebben vaak geavanceerde functies, zoals een instelbare thermostaat, een antiaanbaklaag en een gemakkelijk te reinigen ontwerp.
 • Lagrange: Lagrange is een Frans merk van keukenapparatuur dat bekend staat om zijn hoogwaardige crepesmakers. Hun crepesmakers hebben vaak geavanceerde functies, zoals een antiaanbaklaag, een instelbare thermostaat en een groot kookoppervlak voor het maken van meerdere crepes tegelijk.

Welke onderdelen van een crepesmaker gaan het meest kapot?

Net als bij andere elektronische apparaten kunnen verschillende onderdelen van een crepesmaker na verloop van tijd kapot gaan. Enkele van de meest voorkomende problemen met crepesmakers zijn:

 • Thermostaat crepesmaker: De thermostaat van de crepesmaker regelt de temperatuur en kan na verloop van tijd defect raken, waardoor de crepesmaker niet meer goed werkt.
 • Anti-aanbaklaag crepesmaker: De anti-aanbaklaag van de crepesmaker kan na verloop van tijd slijten of beschadigd raken, waardoor de crepes blijven plakken en niet meer gemakkelijk loskomen van de pan.
 • Perskegel crepesmaker: De perskegel van de crepesmaker kan na verloop van tijd slijten of beschadigd raken, waardoor het moeilijk wordt om de crepes gelijkmatig te bakken.
 • Snoer crepesmaker: Het snoer van de crepesmaker kan na verloop van tijd verslijten of beschadigd raken, waardoor de crepesmaker niet meer werkt.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met uw crepesmaker en deze regelmatig te onderhouden en schoon te maken om problemen te voorkomen. Zorg ervoor dat u de anti-aanbaklaag van uw crepesmaker niet krast of beschadigt tijdens het schoonmaken en dat u de thermostaat regelmatig controleert om ervoor te zorgen dat de temperatuur consistent blijft.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Crepesmaker.