Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

Kenwood CD-speler onderdelen

Bent u op zoek naar Kenwood cd-speler onderdeen?

Gebruikt u onze krachtige zoekfunctie (het zoekveld boven) om alle Kenwood service onderdelen snel te vinden. Om het juiste vervangende onderdeel te kunnen vinden, hebben wij het modelnummer van uw apparaat nodig.

cd-speler Kenwood onderdelen zoeken infographics

Als u niet zeker weet hoe het typenummer te vinden, hier is onze hulp: zo vindt u het typenummer (modelnummer).

Heeft u display, veer, stekker, laadunit of motor nodig? Of bent u op zoek naar andere onderdelen? Voor vervangende reparatie onderdelen kunt u altijd bij ons terecht. In onze webwinkel kunt u eenvoudig en snel onderdelen voor huishoudelijke apparaten zoeken die in uw apparaat passen.

Kenwood CD-speler modellenCD-speler Kenwood - algemene informatie

Een cd-speler is een apparaat dat compact discs (CD's) kan afspelen. Hieronder volgt een algemene beschrijving van hoe een cd-speler werkt:

 • De CD wordt in de lade van de cd-speler geplaatst en de lade wordt gesloten.
 • De cd-speler maakt contact met de cd en start met het lezen van de gegevens op de schijf. Dit gebeurt door middel van een laser die door een lens wordt gefocust op het oppervlak van de cd.
 • De laser scant het oppervlak van de cd en detecteert de reflectie van het licht dat wordt geproduceerd door een spoor van putjes en lands op het oppervlak van de cd. De putjes en lands zijn microscopische structuren op de cd die de digitale informatie bevatten die nodig is om het geluid te produceren.
 • De Kenwood cd-speler vertaalt de digitale informatie van de putjes en lands op de cd in een analoog audiosignaal dat naar de luidsprekers kan worden gestuurd. Dit gebeurt door middel van een digitaal-naar-analoog converter (DAC) die de digitale informatie omzet in een analoog signaal.
 • Het analoge audiosignaal wordt vervolgens versterkt en naar de luidsprekers gestuurd om het geluid te produceren.

Moderne Kenwood cd-spelers kunnen ook functies bieden zoals shuffle, repeat en programmeerbare tracks. Sommige cd-spelers zijn ook voorzien van USB-poorten en andere connectiviteitsmogelijkheden, waardoor het mogelijk is om digitale muziekbestanden af te spelen die zijn opgeslagen op andere apparaten.

Kortom, een cd-speler werkt door middel van een laser die het oppervlak van de cd scant en de informatie in de putjes en lands op de cd omzet in een analoog audiosignaal. Het analoge signaal wordt vervolgens versterkt en naar de luidsprekers gestuurd om het geluid te produceren.

Er zijn verschillende soorten Kenwood cd-spelers beschikbaar, waaronder:

 • Draagbare Kenwood cd-spelers: Dit zijn kleine en draagbare cd-spelers die op batterijen werken en gemakkelijk mee te nemen zijn. Ze zijn ideaal voor onderweg, zoals tijdens een wandeling of tijdens het reizen.
 • CD-wisselaars: Dit zijn cd-spelers met een mechanisme om meerdere cd's tegelijkertijd te kunnen afspelen. Ze zijn vaak te vinden in thuisentertainment-systemen en kunnen meerdere cd's afspelen zonder dat de gebruiker de cd's hoeft te verwisselen.
 • Hi-fi Kenwood cd-spelers: Dit zijn cd-spelers die zijn ontworpen voor gebruik in high-end audiosystemen. Ze bieden meestal functies zoals geavanceerde digitale-naar-analoge conversie en hoogwaardige componenten voor een betere geluidskwaliteit.
 • DVD / CD-spelers: Dit zijn combinatie-apparaten die zowel dvd's als cd's kunnen afspelen. Ze worden vaak gebruikt als onderdeel van home-entertainmentsystemen.
 • Blu-ray / CD-spelers Kenwood: Dit zijn combinatie-apparaten die zowel blu-ray-schijven als cd's kunnen afspelen. Ze bieden meestal geavanceerde functies zoals 4K-upscaling en ondersteuning voor surround sound.

Het kiezen van een cd-speler hangt af van persoonlijke voorkeur en gebruik. Als u bijvoorbeeld van plan bent om uw cd-speler mee te nemen op reis, is een draagbare cd-speler een betere optie. Als u op zoek bent naar een apparaat voor uw home-entertainmentsysteem, kunt u kiezen voor een Kenwood cd-wisselaar of hi-fi Kenwood cd-speler, afhankelijk van uw audiokwaliteitseisen en budget.

Welke (andere) merken cd-spelers zijn er?

Er zijn verschillende merken van cd-spelers beschikbaar, elk met hun eigen functies en voordelen. Hieronder staan enkele van de populairste merken van cd-spelers en hun belangrijkste kenmerken:

 • Sony: Sony is een van de meest populaire merken van cd-spelers en biedt een breed scala aan modellen, van draagbare cd-spelers tot high-end hi-fi systemen. Sony cd-spelers hebben vaak geavanceerde functies, zoals Bluetooth-connectiviteit, USB-poorten en krachtige versterkers.
 • Denon: Denon is een premium merk van audioapparatuur en biedt een breed scala aan cd-spelers voor thuis- en professioneel gebruik. Denon cd-spelers hebben vaak geavanceerde functies, zoals hoogwaardige DAC's, digitale uitgangen en geavanceerde afspeelopties.
 • Marantz: Marantz is een ander hoogwaardig merk van audioapparatuur dat bekend staat om zijn cd-spelers van hoge kwaliteit. Marantz cd-spelers hebben vaak geavanceerde functies, zoals SACD-ondersteuning, HDAM-technologie en geavanceerde digitale filteropties.
 • Pioneer: Pioneer is een populair merk van audioapparatuur en biedt een breed scala aan cd-spelers voor verschillende toepassingen. Pioneer cd-spelers hebben vaak geavanceerde functies, zoals MP3-cd-weergave, Bluetooth-connectiviteit en karaoke-functies.
 • Yamaha: Yamaha is een merk van audioapparatuur dat bekend staat om zijn hoogwaardige audioapparatuur en biedt een breed scala aan cd-spelers voor thuis- en professioneel gebruik. Yamaha cd-spelers hebben vaak geavanceerde functies, zoals hoge kwaliteit DAC's, geavanceerde afspeelopties en ondersteuning voor meerdere audioformaten.

Het kiezen van een merk van cd-speler hangt af van persoonlijke voorkeur en behoeften. Elk merk biedt verschillende functies en kwaliteit en het is belangrijk om de verschillende modellen van elk merk te vergelijken voordat je een aankoop doet. Het is ook belangrijk om het budget en het niveau van expertise in overweging te nemen bij het kiezen van een cd-speler.

Welke onderdelen van een cd-speler gaan het meest kapot?

Net als bij andere elektronische apparaten kunnen verschillende onderdelen van een cd-speler na verloop van tijd kapot gaan. Enkele van de meest voorkomende problemen met cd-spelers zijn:

 • Lade / mechanische problemen: Het ladenmechanisme is een van de meest kwetsbare onderdelen van een Kenwood cd-speler. Als de lade vastloopt, niet goed sluit of niet meer beweegt, kan de cd-speler niet meer goed functioneren.
 • Laser: De laser die de cd leest is essentieel voor het functioneren van een cd-speler. Als de laser vies of beschadigd is, kan de Kenwood cd-speler geen gegevens van de cd lezen en het geluid niet afspelen.
 • Optische lens Kenwood: De optische lens helpt bij het lezen van de cd door het licht te concentreren op de gegevens op de cd. Als de optische lens vies of beschadigd is, kan de cd-speler geen gegevens van de cd lezen en het geluid niet afspelen.
 • Elektronische componenten: Elektronische componenten zoals weerstanden, condensatoren en transistors kunnen na verloop van tijd verslijten, waardoor de Kenwood cd-speler niet meer goed werkt.
 • Motors: Motoren in een Kenwood cd-speler zijn verantwoordelijk voor het draaien van de cd en het bewegen van de lade. Als een motor vastloopt of beschadigd raakt, kan de cd-speler niet meer goed functioneren.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met uw Kenwood cd-speler en deze regelmatig te onderhouden en schoon te maken om problemen te voorkomen. Zorg ervoor dat u de cd-speler op een veilige plaats bewaart en de lens schoonmaakt met een zachte doek.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Hier zie je andere gerelateerde Kenwood apparaten

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen Kenwood CD-speler - klem schakelaar zekering trafo-spoelen diverse condensatoren.