Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen Boorhamer

Boorhamer onderdelen

Hieronder vind je alle Boorhamer fabrikanten

Klik op de gezochte fabrikant om alle modellen te zien. Als de fabrikant niet te vinden is, gebruik dan het bovenste zoekveld. Vul het model of het typenummer van uw Boorhamer apparaat in en dan klik op de knop zoeken.Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.Boorhamer - algemene informatie

Een boorhamer is een elektrisch gereedschap dat wordt gebruikt om gaten te boren in hard materiaal zoals beton, steen en metselwerk. Er zijn verschillende soorten boorhamers beschikbaar, waaronder:

 • Gewone boorhamers: Deze worden gebruikt voor eenvoudige boortaken in zacht materiaal zoals hout en metaal.
 • SDS-boorhamers : Deze worden gebruikt voor het boren in harder materiaal zoals beton en steen. Ze hebben een speciale SDS-boorkop die het gemakkelijker maakt om te boren in hard materiaal.
 • SDS-max boorhamers: Deze worden gebruikt voor de meest veeleisende boortoepassingen, zoals het boren van grote gaten in beton en steen.
 • Draadloze boorhamers: Deze werken op een accu en zijn draagbaar, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op locaties waar geen stopcontacten beschikbaar zijn.

Er zijn ook verschillende maten boorhamers beschikbaar, variƫrend van kleinere modellen voor thuisgebruik tot grotere, professionele modellen voor gebruik op bouwplaatsen.

Het is belangrijk om te weten welk type boorhamer het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing, omdat het gebruik van de verkeerde boorhamer kan leiden tot schade aan het gereedschap en/of het materiaal dat wordt geboord.

Voor onderhoud en reiniging van de boorhamer is het belangrijk om regelmatig het stof en vuil uit de ventilatieopeningen te verwijderen, de boorhamer na gebruik schoon te maken en eventuele versleten of beschadigde onderdelen te vervangen. Raadpleeg altijd de handleiding van uw boorhamer voor specifieke instructies voor onderhoud en reiniging.

Welke (andere) merken boorhamer zijn er?

Er zijn verschillende merken boorhamers op de markt, waaronder:

 • Bosch: Bosch is een van de meest bekende en populaire merken op het gebied van boorhamers. Ze bieden een breed scala aan boorhamers voor verschillende toepassingen, van licht tot zwaar werk.
 • DeWalt: DeWalt is een bekend merk in de bouwsector en biedt krachtige boorhamers die geschikt zijn voor zware klussen.
 • Makita: Makita biedt een breed scala aan boorhamers voor verschillende toepassingen, van licht tot zwaar werk. Ze staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Hitachi: Hitachi biedt boorhamers van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor zwaar werk. Ze zijn ook bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De verschillen in functies en gemak kunnen per merk en model verschillen. Sommige boorhamers zijn bijvoorbeeld voorzien van extra functies zoals een stofafzuigsysteem of een verstelbare handgreep voor meer comfort tijdens het boren. Andere modellen kunnen weer meer vermogen hebben of geschikt zijn voor specifieke toepassingen. Het is belangrijk om de specificaties van de boorhamer te vergelijken voordat je een aankoop doet, om ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor jouw specifieke behoeften.

Welke onderdelen van een boorhamer gaan het meest kapot?

Enkele van de meest voorkomende onderdelen van een boorhamer die kapot kunnen gaan zijn:

 • Koolborstels boorhamer: Deze bevinden zich aan beide kanten van de motor van de boorhamer en zijn verantwoordelijk voor de stroomtoevoer naar de rotor. Na verloop van tijd slijten de koolborstels en moeten ze worden vervangen.
 • Boorkop boorhamer: De boorkop is het onderdeel van de boorhamer dat de boor vasthoudt. Na verloop van tijd kan de boorkop los gaan zitten of beschadigd raken, wat kan leiden tot slechte prestaties of een defecte boorhamer.
 • Versnellingsbak boorhamer: De versnellingsbak is verantwoordelijk voor het overbrengen van de kracht van de motor naar de boor. Als de versnellingsbak beschadigd raakt, kan dit leiden tot problemen met de prestaties van de boorhamer.
 • Elektronica boorhamer: Moderne boorhamers zijn vaak voorzien van elektronica, zoals sensoren en circuits. Deze elektronische onderdelen kunnen defect raken en moeten worden vervangen.

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw boorhamer uit te voeren om problemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw boorhamer lang meegaat.

Onze service

Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en gunstige retourvoorwaarden.

Wij begrijpen dat het vinden van het juiste onderdeel voor uw apparaat soms een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om het zoeken naar de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Onze klanten zijn voor ons erg belangrijk en daarom bieden wij een uitstekende retourbeleid aan. Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de gestelde termijn retourneren en zorgen wij voor een snelle terugbetaling.

Bovendien streven wij ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Onze verzendingen zijn snel en betrouwbaar, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw huishoudelijke apparaten.

Bij onze webwinkel staat kwaliteit, goede klantenservice en gunstige retourvoorwaarden hoog in het vaandel. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als klant.Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

 • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover
OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Boorhamer.