Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen

Viking onderdelen

Hieronder vind je VIKING apparaat overzicht

Klik op het soort apparaat om alle VIKING modellen te zien. Als het soort apparaat niet te vinden is - gebruik dan het bovenste zoekveld. Dat is de makkelijkste en de snelste manier om onderdelen te vinden. Vul het model of het typenummer van VIKING apparaat in, en klik op de knop zoeken. Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.

Zoekt u een bepaald onderdeel voor een typenummer (of een model) van het witgoed apparaat of het bruingoed apparaat dat u op deze website niet kunt vinden?

Gebruikt u onze zoekfunctie (het groene zoekveld boven) om serviceonderdelen snel te vinden. Om het juiste vervengende onderdeel te kunnen vinden, hebben wij enkele gegevens nodig. Dat zijn namelijk het typenummer van uw apparaat en (optioneel) het merk.

Heeft u een probleem met wasmachine? Heeft u een goedkope onderdeel nodig?

Zoekt u onderdelen van Viking? Bent u op zoek naar goedkope onderdelen?

Wilt u halfgeleiderzekering, batterijen, autoantenne of misschien trafo’s vrieskast bestellen? Of misschien een andere onderdeel zoals memory, programmaschakelaar, strip of schaalvoor of lampjes?

In onze winkel vindt u een groot assortiment serviceonderdelen voor koelkast en meer. U vindt in onze online winkel haaksventiel, verbindingsstuk, industrieaccu's, micro switchen en nog veel meer onderdelen witgoed en bruingoed. U vindt bij ons o.a. schakelplaat, schuiflade, microfoonchassisdeel, koolborstels, aansluitklem, apparatensnoer, aftrekker en drukschakelaars en ontkalker.

OnderdelenOnline.nl levert alle producten in regio's Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en overal in Nederland, o.a Arnhem, Den Haag, Tilburg, Hilversum, Lelystad en Leeuwarden. OnderdelenOnline.nl levert door geheel België: kijk onder de knop Info voor meer informatie.

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

  • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover

Awards voor onze service

Bedrijven awards van Allebedrijvenin

Op basis van klanten reviews is onze bedrijf uitgeroepen tot één van de winnaars van de "Allebedrijvenin Bedrijvenawards 2017".

OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Viking apparaten.