Op zoek naar een onderdeel voor een apparaat?

  Zie voorbeeld

U bent hier: Onderdelen

Vax onderdelen

Hieronder vind je VAX apparaat overzicht

Klik op het soort apparaat om alle VAX modellen te zien. Als het soort apparaat niet te vinden is - gebruik dan het bovenste zoekveld. Dat is de makkelijkste en de snelste manier om onderdelen te vinden. Vul het model of het typenummer van VAX apparaat in, en klik op de knop zoeken. Je krijg een lijst te zien met alle onderdelen passend voor je apparaat.

Zoekt u een bepaald onderdeel voor een bepaald model (ook het typenummer genoemed) van het huishoudelijk apparaat dat op onze website niet te vinden is?

Om witgoed onderdelen en bruingoed onderdelen snel te vinden, gebruikt u onze krachtige zoekfunctie - het groene zoekveld boven. Om juiste onderdelen te kunnen vinden, hebben wij enkele gegevens van uw apparaat nodig, namelijk het typenummer (modelnummer) van uw apparaat.

Een probleem met oven, stofzuiger of kookplat? Onderdelen nodig?

Zoekt u originele of vervangende reparatie onderdelen van Brandt, Siemens of Candy? Zoekt u voordelige onderdelen Braun, Moulinex of Philips?

Is misschien loopwerk, stap, glazen of misschien adaptor van uw koel-vries combinate, wasmachine of vaatwasser defect? Of zoekt u misschien andere onderdelen, kfz-antennen, deurslot, veiligheidsschakelaars of draaischakelaars?

Wij leveren onderdelen voor huishoudelijke apparaaten van hoge kwaliteit en lage prijzen. U vindt in onze online shop afvoerslangen, microzekeringen, smd-condensatoren, voordeligste, contactfolie en nog veel meer onderdelen witgoed en bruingoed. Wij leveren nog ventiel, microfoonchassisdeel, autoadapter, overgangsstuk, rol, stofzuigeronderdelen, bitjes en lijmproducten en halfgeleider.

Wij leveren onderdelen overal in Nederland, in regio's Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en naar alle andere plaatsen zoals Roermond, Vlissingen, Lelystad, Hengelo, Eindhoven. Wij leveren ook naar België (zie de knop Info voor meer informatie). Wij leveren door geheel België, ook naar plaatsen zoals Antwerpen, Neufchateau, Waremme, Huy, Meldert.

Levering binnen 24 uur mogelijk!

Tot 16:30 bestellen betekent morgen afleveren indien u betaalt met

  • iDEAL, PayPal of MultiSafepay (na de ontvangst van de betalingsbevestiging)

en indien product voorradig is.

Weekend en feestdagen tellen niet mee. Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Betalingsopties

iDEAL
MultiSafepay iDEAL VISA Mastercard Maestro Overboeking
PayPal VISA Mastercard Amex Discover

Awards voor onze service

Bedrijven awards van Allebedrijvenin

Op basis van klanten reviews is onze bedrijf uitgeroepen tot één van de winnaars van de "Allebedrijvenin Bedrijvenawards 2017".

OnderdelenOnline.nl - Online onderdelen bestellen voor huishoudelijke apparatuur, witgoed onderdelen, bruingoed onderdelen en elektronica onderdelen. Onderdelen voordelig kopen. Onderdelen voor alle Vax apparaten.